RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette tjener Martin Ødegaard i Real Madrid

GODT BETALT: Martin Ødegaard.
GODT BETALT: Martin Ødegaard. Foto: Denis Doyle (Getty Images)
Sist oppdatert:
Martin Ødegaard tjener angivelig bedre enn flere erfarne spillere.

Den spanske avisen AS har publisert en oversikt over hva spillerne i Real Madrid tjener.

En av dem som er med på oversikten, er det norske stjerneskuddet Martin Ødegaard, som signerte for den spanske hovedstadklubben i januar.

16-åringen har bare fått ett innhopp på A-laget så langt, mot Getafe helt på tampen av La Liga-sesongen, men lønnsmessig har han likevel hoppet over kjente og etablerte navn som Casemiro, Nacho og Jese Rodriquez på lønnslisten.

Faktisk tjener Ødegaard - ifølge AS - like mye som Costa Ricas VM-helt Keylor Navas. Det vil si to millioner euro i nettolønn, eller snaut 18 millioner norske kroner.

Øverst troner selvfølgelig Cristiano Ronaldo, som drar inn hele 21 millioner euro. Det er over dobbelt så mye som Gareth Bale, og mer enn tre ganger så mye som James Rodriguez.

Martin Ødegaard er med sine 2 millioner euro faktisk ikke så voldsomt langt bak to andre midtbanespillere i klubben - Illarramendi (2,5) og Isco (2,8).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere