RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette var som en drøm

Sist oppdatert:
COLOR LINE STADION (TV2 Nettavisen): John Arne Riise var inspirasjon til statuen utenfor stadion, og fikk selv se den fantastiske snuoperasjonen til Aalesund på banen.

Først åpnet han nye Color Line Stadion via satelitt-tv fra London. Så spilte han Premier League kamp mot Tottenham. Deretter tok han privatfly til Ålesund for å være med på festen.

Color Line-eier og Aalesunds-entusiast Olav Nils Sunde ordnet med privatfly for Liverpool-spilleren slik at han rakk de siste minuttene av eliteseriekampen mellom Aalesunds FK og Odd Grenland. Og Riise rakk akkurat å se hjemmelaget ordne både utligning og seiersmål.

-En fantastisk avslutning av et lag som nekter å gi opp. Jeg er imponert over laget, publikum og byen, sa Riise til TV 2 Nettavisen etter festkampen.

- Dette var som en drøm. Jeg er bare så stolt. Jeg finner ikke ord, det er bare fantastisk, mente han.

- Dette er klubben i mitt hjerte, innrømte Liverpool-spilleren.

- Jeg må sende en takk til manageren min som sa ja da jeg forklarte hva jeg skulle være med på, og ga meg noen dager fri, smilte han.

Ny statue og nytt stadion
John Arne hadde heller ikke noe imot å være inspirasjon til statuen "Idrettsglede", som ble avduket utenfor Color Line Stadion. Kunstverket var en gave fra stadionsponsor Olav Nils Sunde og Color Line. Han har også spyttet inn ca 50 millioner i det nye stadionet.

- Dette var et stort historisk øyeblikk for Ålesund. Åpningsseremonien og det at det ble hjemmeseier minnet meg i sum om åpningen av Lillehammer OL. Uforglemmelig, historisk og helt fantastisk, sa fergerederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere