RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dette var veldig spesielt

Foto: Rune Stolz Bertiniussen/Scanpix
Sist oppdatert:
Møtet med gamleklubben startet på verst tenkelig måte for Jon Knudsen.

FREDRIKSTAD - STABÆK 5-1

FREDRIKSTAD STADION (Nettavisen): Bare fire minutter ut i oppgjøret med sine tidligere lagkamerater i Stabæk, oppsto situasjonen som Jon Knudsen gjerne kunne klart seg foruten.

Et skudd som tilsynelatende så ut til å være i den tidligere landslagskeeperens trygge hender, ble slått opp i lufta og var på vei inn i eget mål da Knudsen fikk bokset ballen ut igjen. På returen dukket Franck Boli opp og løp inn ledermålet for gjestene fra Bærum

- Det er et skudd som jeg normalt sett skal ta. Det er vanskelig å forklare hva som skjer. Jeg får ikke bestemt meg helt for om jeg skal slå den over eller hva jeg skal gjøre, og det blir en litt merkelig situasjon. Jeg er veldig glad for at den ikke blir avgjørende, sier Knudsen til Nettavisen etter kampen.

- Veldig spesielt
Knudsen, som har 12 sesonger i Stabæk bak seg, innrømmer at det var veldig spesielt å møte gamleklubben etter at han forlot den under kontroversielle omstendigheter i vinter. Sisteskansen var nemlig en av spillerne som fikk oppsigelsesvarsel av klubben på tampen av fjorårssesongen.

I sin siste seriekamp for Stabæk, ba han selv om å få bli byttet ut da han ikke klarte å holde konsentrasjonen oppe.

- Dette var veldig spesielt. Jeg er glad for jeg er ferdig med det. Det var jo ganske spesielt, ettersom det var hjemmedebuten min for Fredrikstad og at det i tillegg var mot Stabæk.

Knudsen innrømmer at han var redd han hadde ødelagt lagets muligheter til å ta tre poeng med tabben som kom bare fire minutter inn i kampen.

- Ja, i en periode var jeg engstelig for at jeg hadde ødelagt for laget, men utover i andre omgang er jeg glad for at gutta gjør en såpass god kamp og sørger for at vi får et veldig godt resultat til slutt.

Følelser for Stabæk
Fredrikstad kjørte nemlig over Stabæk i andre omgang og vant til slutt 5-1 etter scoringer av Tarik Elyounoussi, Etzaz Hussain, Alex Valencia, Benjamin Dahl Hagen og Andreas Landgren.

Selv om det ikke var under de hyggeligste omstendighetene at Knudsen forlot bæringene i vinter, ser han ikke på dette som noen revansje over gamleklubben.

- Nei, jeg tenker ikke sånn. Klubben var og er i en tøff situasjon. Jeg er selvfølgelig glad for at laget mitt tar tre poeng, men jeg ser ikke på det som noen revansje.

For følelsene for Stabæk er langt ifra borte selv om han nå står med den røde og hvite FFK-logoen på brystet.

- Jeg har vært i klubben i 12 år og følelsene for klubben forsvinner ikke bare over natta, forsikrer sisteskansen.

Skuffet Belsvik
Det var en skuffet, men fattet Petter Belsvik i pressesonen etter kampslutt på Nadderud. Fra å gå 180 minutter uten baklengs (mot Brann før seriestart og Aalesund i første kamp), ble det hele fem mål imot på Fredrikstad Stadion.

- Vi får en leksjon som vi bare må ta lærdom av. Vi har forberedt hverandre på at vi kan gå på noen smeller, og jeg håpet vi skulle takle 1-2 imot bedre enn vi gjorde.

- Målet var å gå ut i andre omgang og snu det. Vi blir enige om ikke å ta noen sjanser på egen banehalvdel, men vi får kjapt 1-3 imot og da blir det tøft, sier Belsvik i pressesonen etter kampen.

Neste oppgave for Stabæk blir nå bortemøtet med Tromsø, mens Fredrikstad reiser til Hønefoss i neste serierunde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere