RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
IKKE FORNØYD: Angel Di Maria liker ikke beskyldningene om at han er grådig.
IKKE FORNØYD: Angel Di Maria liker ikke beskyldningene om at han er grådig. Foto: Martin Rickett (Pa Photos)

- Di Maria er forbannet

Sist oppdatert:
Manchester United-stjernen slår tilbake mot anklager.

Ifølge The Independent er Manchester United-spiller Angel Di Maria forbannet på Real Madrid etter anklager om grådighet etter 600-millionersovergangen til den britiske storklubben.

Grunnen skal være at Real Madrid-president Florentino Perez nylig hintet om at klubben solgte ham på grunn av hans stadig økende lønnskrav på Santiago Bernabeu.

Perez hevder Di Maria hadde blitt nummer to på Real Madrids lønningsliste bak Cristiano Ronaldo om han hadde blitt i klubben.

- Vi ga ham det best mulige tilbudet, men han avslo det. Da hentet vi i stedet inn James Rodriguez, en av de beste spillerne i VM og vinner av Gullballen. Hadde vi akseptert lønnskravene hans, hadde vi satt klubbens stabilitet i fare, sier Perez ifølge The Independent.

- En unnskyldning
Nå slår 26-åringen tilbake.

- Jeg vet hva Perez har sagt, men det skjedde aldri. Jeg krevde aldri det han sier. Jeg ba aldri om å forlate Real Madrid, det var heller ikke min avgjørelse. De fortalte aldri at de skulle selge meg, ikke engang til agenten min, innleder han.

- Jeg var i veldig god form og hadde vunnet Champions League, og ferdighetene mine blir bare bedre og bedre. Men for å tjene i nærheten av det Ronaldo tjener, måtte jeg bli en enda bedre spiller. Jeg måtte vinne Ballon d'Or og bli VMs beste spiller. Jeg er ikke engang sikker på hvorfor Perez sa det, for jeg spurte aldri om det. Jeg tror det bare er en unnskyldning fordi Madrid har blitt kritisert for å selge meg, sier argentineren.

- Perez er vanskelig
Han gjør det klinkende klart at han ikke er verdens største fan av Real Madrid-president Perez.

- Jeg kjenner ikke Perez. Jeg tror han er en vanskelig person, og jeg har ikke noe forhold til ham. Snakk med klubbkapteinene Cristiano Ronaldo og Sergio Ramos, de vet hva jeg ba om og støttet meg. Jeg tror bare det er beleilig for Perez å si dette, fordi han selv er blitt kritisert hardt for å selge meg. Han har innrømmet at han synes kravene mine var fornuftige, hevder den ferske United-stjernen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ERSTATTET DI MARIA? Real Madrid-president Florentino Perez (t.v) hentet inn James Rodriguez etter VM.


Di Marias rådgiver Eugenio Lopez er minst like skuffet og sint på Perez som Di Maria.

- Intensjonen var å vente på Real Madrig og komme til enighet om å bli i klubben. Han ønsket å tjene det de hadde lovet ham, og han hadde blitt i klubben for mye mindre penger enn det United betaler ham, sier Lopez ifølge The Independent.

- Høye krav
Det er blitt hevdet at Di Maria ba Real Madrid om en ny kontrakt verdt 63 millioner kroner i året for å bli i klubben.

Rådgiveren forteller at Di Marias kontrakt opprinnelig varte til 2018, men at det er normalt at spillere ønsker bedre avtaler lenge før kontrakten utløper.

- Vi skjønte at det var et dårlig tegn at de hentet inn Toni Kroos og James Rodriguez. Men de hentet ikke inn James Rodriguez fordi Di Maria ville vekk. De er veldig forskjellige spillere. Han ba heller aldri om 63 millioner kroner i året. Vi forhandlet, men Real Madrid rikket seg ikke. Og da snakker jeg om Perez, Carlo Ancelotti gjorde alt han kunne for å beholde Di Maria, påpeker rådgiveren.

Di Maria avslutter med følgende løfte til Manchester United-fansen. Og det er et løfte de kommer til å sette pris på.

- Jeg skal bevise hva jeg er verdt i Manchester United. Jeg skal bli en mye bedre spiller, og United kommer til å høste fruktene, sier han.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere