*Nettavisen* Sport.

- Di Maria nærmer seg United-exit

PÅ VEI BORT: Manchester Uniteds Angel Di Maria. Foto: Joe Giddens (Pa Photos / NTB scanpix)

Prislappen er på 574 millioner kroner.

Paris Saint-Germain har bekreftet at de gjerne vil hente Angel Di Maria fra Manchester United og nå ser en overgang ut til å nærme seg.

Det skriver Telegraph-journalist Mark Ogden tirsdag kveld. Ogden følger United tett for avisen og er for tiden med laget i USA.

Han skriver at den franske storklubben ønsker å fullføre en avtale for argentineren før Di Maria slutter seg til Uniteds sesongoppkjøring.

United betalte som kjent 59,7 millioner pund for Di Maria så sent som sist sommer og håper å få igjen en del av disse pengene nå. Det spekuleres i at den røde klubben vil akseptere et bud på rundt 45 millioner pund.

Det tilsvarer 574 millioner kroner.

Di Maria skal i utgangspunktet ankomme USA lørdag denne uken, men om PSG får det som de vil, slutter han seg i stedet til det franske laget.

27-åringen har slitt med å tilpasse seg livet i Manchester og engelsk fotball. Blant annet skal Di Maria og hans kone ha blitt utsatt for et ran som har satt en støkk i dem og som gjør at de nå lengter til Paris.

PSGs sportsdirektør Olivier Letang skal allerede i ha vært i kontakt med Uniteds Ed Woodward og en overgang har blitt diskutert.

PSG har likevel enn så lenge ikke innfridd Uniteds økonomiske krav.

Manager Louis van Gaal sa så sent som i forrige uke at han ikke kunne garantere Di Maria en fast plass på laget den kommende sesongen.

- Vi får se. Fotball er en prosess, både for Di Maria og United, sa han.

Ifølge Ogden er det likevel flere innad i United-systemet som mener Di Maria kun burde få dra om han leverer en overgangssøkand.

De mener at vanskelighetene vingen har opplevd den første sesongen i engelsk fotball, er noe det er mulig å tilpasse seg med tiden.

Hvis United og PSG ikke kommer til enighet i løpet av de neste 72 timene, blir det trolig nye forhandlinger i USA på et senere tidspunkt.

Klubbene møtes i Chicago neste onsdag.

Mark Ogden skriver videre at Di Maria-overgangen uansett ikke vil påvirke Uniteds budsjett for å kunne hente nye spillere og at storklubben fritt kan jobbe med nye spillere, uavhengig av det som skjer her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.