*Nettavisen* Sport.

- Dobler lønnen i RBK

Foto: Bjørn Sigurdsøn / Scanpix.

Fredrik Winsnes (33) søker nye mesterligaeventyr.

09.11.09 15:17

Ennå er det ikke offisielt bekreftet, men Drammens Tidende mener nå å vite at Fredrik Winsnes vender tilbake til Rosenborg.

Winsnes skal være enig med sin gamle klubb om en toårskontrakt, og presenteres som RBK-spiller onsdag. Bare en medisinsk test gjenstår.

Drammens Tidende hevder også at 33-åringen vil tjene dobbelt så mye i Rosenborg som det den nye kontrakten han var tilbudt i Strømsgodset ville gitt ham.

Gjenforening med Prica
Økonomien skal imidlertid ikke være hovedårsaken til at trønderen flytter hjem for å avslutte karrieren. Åpningen for en ny sesong i Champions League skal ha vært minst like avgjørende.

Det blir dessuten en gjenforening med Erik Hamrén, som trente Winsnes i Aalborg. RBK-spissen Rade Prica er også en gammel kjenning fra tiden i Aalborg – et samarbeid som ga motstanderne mye bry i Superligaen.

Det er naturlig å tro at Fredrik Winsnes er tiltenkt en rolle sammen med Anthony Annan sentralt på RBK-midtbanen. Winsnes besitter mye av den kreativiteten i pasningsspillet som Annan mangler, og vil dermed utfylle den ghanesiske VM-spilleren på en meget god måte.

Store øyeblikk
Fredrik Winsnes spilte også for Rosenborg fra 1996 til 2001, og fra 2002 til 2005. I 2002 var han i svenske Hammarby, mens han i 2006 og 2007 var i Aalborg – før turen fortsatte til Drammen og Strømsgodset.

Winsnes hadde sin kanskje aller beste periode i Rosenborg høsten 2000, da trønderne feide gjennom gruppespillet i Champions League og blant annet banket Borussia Dortmund 3-0 på bortebane.

PS. Fredrik Winsnes har ikke svart på Nettavisens henvendelse mandag ettermiddag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.