RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dommeren bør ta en pause

BLE FELT: Luis Suarez skulle trolig hatt straffespark etter å ha blitt stoppet ulovlig av Alex Oxlade-Chamberlain.
BLE FELT: Luis Suarez skulle trolig hatt straffespark etter å ha blitt stoppet ulovlig av Alex Oxlade-Chamberlain. Foto: Sang Tan (/ Ap / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Howard Webb får kritikk etter at han ikke dømte straffe til Luis Suarez.

Mye av fokuset etter FA-cup-kampen mellom Arsenal og Liverpool, som førstnevnte vant 2-1, har vært rettet mot situasjonen som oppsto etter 65 minutter.

Luis Suarez var på vei fram i hjemmelagets 16-meter, men ble meid i bakken av Alex Oxlade-Chamberlain. Liverpool-spillerne ropte på straffe, men ble ikke hørt av dommer Howard Webb.

Det har han fått mye kritikk for i etterkant, og blant andre Liverpool-manager Brendan Rodgers var kjapt ute og kalte avgjørelsen for «uforståelig».

Nå slenger tidligere toppdommer Mark Halsey seg på og råder sin gamle kollega til å ta en pause.

- Howard tok en gal beslutning, og har generelt ikke hatt en av sine beste sesonger. Han er ikke den Howard Webb vi alle kjenner, sier Halsey ifølge London Evening Standard.

- Kanskje trenger han en liten pause ettersom han holder på med så mye. I tillegg til å dømme, jobber han med mye annet utenom fotballen. Etter at han dømte VM-finalen i 2010, har alle ønsket en bit av ham, fortsetter Halsey, og minner Webb på at det er fotballdømming som er den virkelige jobben hans.

- Han må ta en god titt i speilet og spørre seg selv hva virkelig vil. Dømming er fulltids-jobben hans og den han må konsentrere seg om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere