RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Downing fortjener landslagsplassen

(EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Middlesbrough-manager Steve McClaren er ikke tvil: Venstrekanten Stewart Downing må spille når England møter Nederland på onsdag.

MIDDLESBROUGH - BLACKBURN 1-0: Downing (20) spilte en ny strålende kamp på kanten da Boro endelig vant en ligakamp etter fem kamper uten seier. Unggutten scoret nesten ved et par anledninger, og var hele tiden en konstant trussel mot Blackburns forsvar.

- Spilte med to vinger

Boro-manager McClaren, som også er trener under Sven-Göran Eriksson på England, vil nok helt sikkert viske noen ord i øret på svensken ved nærmeste anledning. Når England spiller onsdag, kan nemlig Downing være den venstrekanten landslaget har lett etter lenge nå.

- Stewart (Downing) har fått mye skryt hele sesongen og det har vært fortjent alt sammen. At han ble tatt ut i troppen mot Nederland er fantastisk, sa McClaren ifølge AP.

- I dag var det nesten så vi spilte med to rene vinger, med Stewart på venstre og James Morrison på høyre. Det var gøy å se dem i aksjon.

Blek Gamst Pedersen

Morten Gamst Pedersen spilte igjen fra start for Blackburn, men var ikke like pigg lørdag som i de siste kampene.

Blackburn styrte mye av spillet i 2. omgang, men klarte aldri å produsere de helt store sjansene.

- Men vi ble snytt for et straffespark da Michael Reiziger rygget inn i og felte Paul Dickov. Men linjemannen, som jeg synes var svak hele kampen gjennom, så ikke hendelsen og ga ikke dommeren noe hjelp, sa Blackburn-manager Mark Hughes etter kampen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere