- Dra til Inter, Tevez

Foto: (AFP/Scanpix)

Diego Maradona vil ha Carlos Tevez bort fra Manchester United.

Carlos Tévez´ fremtid har vært en gjenganger på ryktebørsen i januar. Nå kaster Diego Maradona seg inn blant meningsytrerne.

- Jeg så Manchester United slå Chelsea uten Carlos Tévez. Det er ikke bra for ham, sier Maradona - nå argentinsk landslagssjef.

- Det er visse episoder som gjør at det nærmer seg en exit fra Manchester United, og en overgang til Inter i Italia vil være et glimrende alternativ. Mitt råd - dra til Italia. Jeg kan allerede se for meg et glimrende samarbeid mellom ham og Zlatan Ibrahimovic, legger han til.

Foto: (AFP/Scanpix)

Argentinerens leiekontrakt med Manchester United nærmer seg slutten, og Alex Fergusons hodepine er om det er verdt å bruke nærmere 30 millioner pund på å sikre seg ham på permanent basis. For den summen kan man få de fleste andre også, og de pengene vil bortimot dekke kjøpet av Lyon-spissen Karim Benzema som Manchester United-manageren skal ha på blokka.

Tevez er imidlertid en populær blant United-fansen for sin oppofrende stil, og var svært delaktig i klubbens triumf både i Premier League og Mesterligaen i 2007/08-sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.