RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dra til Inter, Tevez

(AFP/Scanpix)
Diego Maradona vil ha Carlos Tevez bort fra Manchester United.

Carlos Tévez´ fremtid har vært en gjenganger på ryktebørsen i januar. Nå kaster Diego Maradona seg inn blant meningsytrerne.

- Jeg så Manchester United slå Chelsea uten Carlos Tévez. Det er ikke bra for ham, sier Maradona - nå argentinsk landslagssjef.

- Det er visse episoder som gjør at det nærmer seg en exit fra Manchester United, og en overgang til Inter i Italia vil være et glimrende alternativ. Mitt råd - dra til Italia. Jeg kan allerede se for meg et glimrende samarbeid mellom ham og Zlatan Ibrahimovic, legger han til.

Argentinerens leiekontrakt med Manchester United nærmer seg slutten, og Alex Fergusons hodepine er om det er verdt å bruke nærmere 30 millioner pund på å sikre seg ham på permanent basis. For den summen kan man få de fleste andre også, og de pengene vil bortimot dekke kjøpet av Lyon-spissen Karim Benzema som Manchester United-manageren skal ha på blokka.

Tevez er imidlertid en populær blant United-fansen for sin oppofrende stil, og var svært delaktig i klubbens triumf både i Premier League og Mesterligaen i 2007/08-sesongen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere