*Nettavisen* Sport.

- Drillo har bestemt seg

Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix

Sjekk hvem som starter for Norge i den viktige kampen.

22.03.13 13:07

Fredag kveld møtes Norge og Albania til viktig VM-kvalifiseringskamp på Ullevaal stadion.

Egil Drillo Olsens menn ligger tre poeng bak Sveits i gruppen og bør helst vinne hjemmekampen for å henge med i kampen om en VM-plass.

Ifølge TV 2 har treneren nå bestemt seg for laget han ønsker å mønstre i kampen. Kanalen melder at Vegard Forren for ny tillit på midtstopperplass.

Forren spilte seg inn på laget sist høst, men har ikke fått noe spilletid siden han skiftet klubb til Southampton i vinter, og derfor har det vært noe usikkerhet.

Vadim Demidov, som er den andre alternativet sammen med Brede Hangeland i midtforsvaret, får spilletid i sin spanske klubb, Celta Vigo.

- Vi har bestemt oss. Det har ikke vært lett. Det har ikke vært enkelt å bestemme hvem som blir midtstoppermakkeren til Brede, for vi har hatt flere gode alternativer, sier Drillo til TV 2.

Utover dette er det ingen stor overraskelser i elleveren til Drillo, men Alexander Søderlund vil trolig også få spille fra start i fredagens kamp.

Haugesund-spilleren skal være tiltenkt rollen som oppspillspunkt i det norske angrepet.

Antatt lag mot Albania (4-4-2): Rune Almenning Jarstein–Tom Høgli, Vegard Forren, Brede Hangeland, John Arne Riise–Alexander Søderlund, Markus Henriksen, Håvard Nordtveit, Ruben Yttergård Jensen, Tarik Elyounoussi– Mohammed Abdellaoue.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag