RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Dropp Owen, Svennis

Foto: scanpix
Sist oppdatert:
Tony Adams oppfordrer Sven-Göran Eriksson til å vrake Michael Owen fra startoppstillingen når England EM-åpner mot Frankrike neste måned. Er du enig med Adams?

Den tidligere landslagskapteinen mener Evertons Wayne Rooney bør brukes som ensom spiss i kampen 13. juni.

Det meget kontroversielle utspillet kommer til å skape diskusjon blant engelskmenn i stigende EM-feber. Men den tidligere Arsenal-stopperen mener Eriksson må safe inn ett poeng i åpningskampen.

- Hvis vi gir Frankrike for mye rom, blir vi drept. De er for gode, sier Adams, som akslet landslagstrøyen 66 ganger i løpet av sin fantastiske karriere.

- 0-0 vil være et bra resultat, og jeg tror at å spille 4-5-1-formasjon er den beste måten å oppnå det på. Wayne er bedre til å holde på ballen enn Michael, som er mer tilbøyelig til å gå på løp.

- Det aller viktigste er å gjøre en solid defensiv jobb og forhindre at spillere som Thierry Henry og Zinedine Zidane får rom, sier Adams ifølge The Sun.

- For å klare det, trenger vi fem mann på midten, og jeg ville brukt Joe Cole ute på venstreflanken. Han kan bidra med litt oppfinnsomhet.

Hvem mener du bør spille på topp for England i EM? Si din mening i feltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere