RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Du forstår ingenting om fotball

TUNG DAG: Mario Balotelli var tydelig misfornøyd da Milan-trener Clarence Seedorf byttet ham ut. Spissen var ikke i stort bedre humør da han snakket med italiensk TV etterpå.
TUNG DAG: Mario Balotelli var tydelig misfornøyd da Milan-trener Clarence Seedorf byttet ham ut. Spissen var ikke i stort bedre humør da han snakket med italiensk TV etterpå. Foto: Giampiero Sposito (Reuters / NTB scanpix)
Ga TV-eksperter det glatte lag.

Mario Balotelli var misfornøyd med å bli byttet ut mot Roma fredag. Etter kampen kranglet Milan-stjernen med italienske TV-eksperter for åpen skjerm.

Da Giancarlo Marocchi, tidligere Juventus-spiller, spurte hvorfor Balotelli ikke beveget seg mer ute på banen, gikk det i svart for Italia-spissen.

- Du forstår ingenting om fotball. Stol på meg, du gjør virkelig ikke det, freste Balotelli.

Kjeftet på Boban
Tidligere Milan-spiller Zvonimir Boban fikk også høre det. Boban hadde kritisert Balotelli kraftig.

-Du snakker alltid om meg. Vinner Milan, er Mario stor. Men når Milan taper, er det alltid Marios feil. Jeg trenger ikke kritikk fra deg, jeg er selv min største kritiker, sa Balotelli.

Til slutt kastet Balotelli fra seg headsettet i raseri. Boban fikk også kjeft da han sa at Balotelli ikke hadde vært en toppspiller gjennom fredagens kamp. 

- Forventer fem mål
- Jeg har aldri sagt at jeg er en toppspiller. Jeg er en helt normal fotballspiller. Det er du som sier jeg er eksepsjonell. Du forventer alltid at jeg skal score fem mål. Du bare snakker og snakker, men det er ingen grunn til å si det du gjør. Overhodet ikke, sa Balotelli.

Han har scoret 14 mål denne sesongen, men Milan har skuffet stort. Serie A-spenningen lever videre etter at Roma fredag slo Milan 2-0.

Fem poeng skiller opp til serieleder Juventus, som møter nedrykkstruede Sassuolo mandag. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere