*Nettavisen* Sport.

- Du kan bruke én milliard uten at det gir garantier

PENGER ER IKKE ALT: Brendan Rodgers mener suksess ikke kan kjøpes for penger. Foto: Phil Noble (Reuters / NTB scanpix)

Det mener Liverpools Brendan Rodgers.

19.03.14 15:15

Liverpool kan ikke konkurrere med Chelsea og Manchester City på den økonomiske siden, men truer rikingklubbene i kampen om ligagullet.

- Klubber kan bruke 1 milliard uten at det gir som helst garantier. Vi vil være aktive i jakten på toppspillere, men det handler om mer enn bare det, sier Liverpool-manager Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

Nordiren har løftet Liverpool til annenplass i Premier League etter fem strake seirer. Nå tror fansen på seriegull.

- Når du får satt dine ideer i livet, og så fort spillerne knekker koden, får vi suksess. Det er ikke noe du får kjøpt for penger, påpeker Rodgers.

Gir avkastning

Etter noen tunge sesonger i ligaen har Liverpool igjen mulighet til å ta seg til mesterligaen.

- Spillerne har tro på dette, og det arbeidet som er lagt ned, begynner å gi avkastning. Du vet at når du er ansatt i Liverpool, er det ikke for å bli nummer sju, sier Rodgers.

- Jeg er ikke overrasket over fremgangen, men den er kommet litt før jeg trodde. Kanskje ett år eller noe, men jeg er ikke overrasket, sier nordiren.

Møter Solskjær

Liverpool neste oppgave er bortekampen mot Ole Gunnar Solskjærs nedrykkstruede Cardiff, som sist helg tapte 1-2 borte mot Liverpools byrival Everton.

- Vi gjorde det bra mot Everton, selv om vi tapte. Vi visste at Everton ville presse oss hardt og at vårt forsvar måtte være våkne, sier stopperen Juan Cala til Cardiffs nettsted.

- Det vi nå må gjøre er å slå Liverpool. Jeg mener vi har sett et helt annet Cardiff de siste ukene, et lag som jobber hardere og som fremstår bedre. Å spille hjemme vil hjelpe oss. Og jeg tror at dersom vi vinner de resterende hjemmekampene, overlever vi i divisjonen, sier Cala. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.