*Nettavisen* Sport.

- Du kommer til å få sjokk, James Milner!

Foto: AFP/Scanpix

Stephen Ireland langer ut mot alt og alle.

22.08.10 09:47

Han fikk det omsider som han ville, James Milner. Etter mye kjas og mas ble han endelig dyttet inn i en drosjebil og sendt i retning av City of Manchester Stadium. Der ventet en lyseblå trøye med nummer sju på ryggen, og en velkomstkomité bestående av herremenn med dype lommebøker og merkelige hatter.

På veien til Manchester kunne Milner koste på seg å hilse blidt til Stephen Ireland på veien. Mannen som har samme etternavn som hjemlandet sitt, gikk nemlig motsatt vei, til Aston Villa.

- Milner vil få sjokk
23-åringen fra Cork (fyller 24 søndag) er imidlertid ikke spesielt fornøyd med måten han har blitt behandlet i sitt elskede City, og advarer Milner mot en kultur som kan gi en sjokkopplevelse.

- James Milner har åpenbart sett det positive ved en slik overgang. Han ser andre spillere drar dit, og vil vel være en av alle disse stjernespillerne, sier Ireland til Daily Mail.

- Han tror vel at gresset er grønnere på den andre siden. Men han kommer til å få sjokk. Jeg skjønner hvorfor han dro dit, men kan fortelle han at jeg er glad for å reise der ifra, sier Ireland.

- Knuser hjertet mitt
Ireland er imidlertid ikke den eneste som har fått merke det på kroppen hvor hard konkurransen er i stjernespekkede City om dagen. Craig Bellamy ble blant annet utelatt fra klubbens 25-mannstropp, nektet å trene med laget, og deretter sendt på lån til Cardiff. Også flere andre i den store troppen er ventet å måtte finne seg ny klubb før september.

- Det er mange profilerte spillere i klubben nå, og mange av dem er nok fornøyd med en plass i troppen, selv om de ikke starter kamper. Klubben ønsker to habile spillere i hver posisjon, og det er opp til dem hvorvidt de kommer med på laget.

- Jeg var der i åtte-ni år, men den lojaliteten jeg lærte å kjenne i klubben, finnes ikke lenger. Måten det hele har utviklet seg på knuser hjertet mitt, sier den skuffete midtbanespilleren.

- Følte meg uønsket
Den ferske Aston Villa-spilleren langer også ut mot City-manager Roberto Mancini. Midtbanespilleren hevder italieneren behandler spillerne i klubben på en nær sagt uverdig måte.

- Jeg er bare trist. De spillerne og trenerne som jeg vokste opp med i klubben er borte. Det er mange der som ikke har følelser for klubben, og de fleste lokale er enig med meg.

- Jeg følte meg uønsket. Det var som å stange hodet mot en betongvegg. Jeg har ikke vært en del av Manchester City de siste 18 månedene.

MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.