RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(foto: scanpix)

- Du må bli, Ronaldo

Sist oppdatert:
Cristiano Ronaldo må ikke dra fra Manchester United nå.

Ordene tilhører David Beckham, en som vet hva han snakker om. Beckham forlot Manchester United etter en suksessfull karriere i United, til fordel for Real Madrid.

Bytte med Robinho?
Den endeløse sagaen om hvor Cristiano Ronaldo skal spille sin fotball hen etter sommerens fotball-EM ser ikke ut til å ha noen ende, med ferske spekulasjoner hetere enn de forrige. Mandag gikk Robinho, Real Madrid-spissen, ut og sa at det kunne være aktuelt at han byttet plass med Ronaldo i United.

Det er ventet at Ronaldo kunngjør hvor sin fremtid ligger senere i uka. Det er også ventet at han fortsetter i United, siden klubben hardnakket har sagt at de ikke har noen planer om å selge sin superving, og siden Ronaldo tidligere har sagt at han vil bli, men det forhindrer ikke at spekulasjonene raser videre.

Beckham, som forlot United for fem år siden, kan forstå at man kan bli lokket av en overgang til Santiago Bernabeu, men 33-åringen mener Ronaldo har best av å bli på Old Trafford.

Håper han blir
- Han er i den rette klubben, og han bør bli. Selv om Real Madrid er et fantastisk lag og en av de største klubbene i verden, har Ronaldo bare så vidt begynt i Manchester United. Han har bare vært der i noen år. Han har mange rundt seg som vil beskytte ham. Som en fan av Manchester United håper jeg han blir der, men hvem vet?

Sier Beckham til SkySports.

Beckham regner også med at Ronaldo blir kåret til verdens beste fotballspiller i år.

- Han fortjener det, sier Beckham.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere