*Nettavisen* Sport.

- Du må spørre Martin Andresen om hva som gikk galt

Foto: Stian Lysberg Solum (Scanpix)

Veigar Pall Gunnarsson usikker på hvorfor han ikke fikk tillit i Vålerenga.

20.08.12 19:24

NADDERUD (Nettavisen): Mandag ble det klart at Veigar Pall Gunnarsson blir Stabæk-spiller for tredje gang etter at han har signert en kontrakt med klubben ut 2013.

Det skjer under en uke etter at han tok farvel med Vålerenga.

Til Nettavisen forteller Gunnarsson at han er glad for å være tilbake på Nadderud.

- Det føles bra å være Stabæk-spiller igjen. Jeg blir godt tatt imot her, og jeg har alltid trivdes veldig godt i denne klubben. Derfor valgte jeg Stabæk, fordi jeg trives her, bor i området og kjenner klubben godt, forklarer Gunnarsson.

- Vet ikke hva som gikk galt
Islendingen som tok seriegull med Stabæk i 2008 forteller at han er usikker på hva som gikk galt i Vålerenga.

- Du må nesten spørre Martin Andresen om hva som gikk galt. Jeg føler det gikk bra på treningene. Det er selvfølgelig tøff konkurranse om plassene i Vålerenga, men du må nesten spørre Martin om hva som gikk galt, sier Gunnarsson.

Islendingen insisterer på at forholdet til Martin Andresen ikke er grunnen til at han forlot klubben.

- Jeg hadde et godt forhold til Martin. Vi hadde mange fine samtaler, og vi kunne snakke om alt mulig. Men selvfølgelig blir man litt skuffet når man sitter på benken, men forholdet mitt til Martin har ingenting å gjøre med det at jeg drar til Stabæk, forklarer 32-åringen.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Simen Lønning (Nettavisen)

Fikk ikke spilletid
Gunnarsson er derimot sikker på at han hadde fått det til å fungere om han hadde fått mer tillit i Oslo-klubben.

- Jeg føler at hvis jeg hadde fått spilt hver helg, så hadde jeg kommet meg i ordentlig kampform, og da mener jeg at jeg hadde gjort det bedre. Jeg var uheldig med skader i oppkjøringen, og kom meg ikke ordentlig i form. Men så fikk jeg en måned til å jobbe meg tilbake i form, og det gjorde jeg. Likevel fikk jeg ikke spilletid, men hadde jeg fått den tilliten så er jeg sikker på at det hadde fungert, forteller Gunnarsson.

Nå ser imidlertid Gunnarsson fremover og håper han kan være med på å redde Stabæk fra nedrykk.

- Drømmen hadde vært å begynne og briljere fra starten av, men jeg har ikke spilt så mye fotball det siste året, så jeg trenger nok litt tid til å komme meg i kampform. Men planen er å få tilbake gleden og lykkes her på Nadderud, sier 32-åringen.

Går ned i lønn
Overgangen til Stabæk betyr at islendingen går «betydelig» ned i lønn, sammenlignet med hva han hadde i Vålerenga. Men Gunnarsson er ikke så opptatt av pengene.

- Jeg vil ikke si noe tall, men mange spillere kan lære at trivsel i en klubb betyr veldig mye. Man kan si at trivselen veier opp for pengene jeg taper, sier Gunnarsson.

- Før tenkte jeg mye mer på meg selv. Nå tenker jeg først på å spille med det Stabæk-hjertet jeg har, avslutter Gunnarsson.

Også den 18 år gamle ivorianeren Luc Kassi ble presentert som Stabæk-spiller mandag.

Nettavisen har ikke lyktes med å få tak i Martin Andresen mandag ettermiddag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.