RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Du skal alltid ødelegge alt

Foto: Philippe Desmazes / AFP / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Zlatan Ibrahimovic skal ha vært forbannet.

Søndag sikret franske Paris Saint-Germain seg ligatittelen i Ligue 1. Klubben har satset hardt de siste årene og høster nå fruktene av dette.

Svenske Zlatan Ibrahimovic har vært en sentral figur for klubben gjennom hele sesongen og står bokført med 27 ligamål denne sesongen.

Men selv om søndagen skulle være en gledens dag for svensken og hans lagkompiser, skulle det likevel bli nye negative overskrifter rundt Zlatan.

Spissen skal angivelig ha endt opp i en krangel med sportssjef Leonardo under gullfeiringen. Zlatan skal ha skjelt ut brassen, hevder Aftonbladet.

- Måtte vente
Zlatan skal angivelig ha skreket følgende til PSGs sportssjef:

«Her om dagen måtte jeg vente i 20 minutter, før jeg kom meg derfra. Du skal alltid ødelegge alt».

Da spillere og trenere ble intervjuet litt senere på kvelden ble imidlertid krangelen tonet ned av den franske storklubben.

Bakgrunnen for at svensken måtte «vente i 20 minutter», var at han måtte inn til en dopingkontroll etter kampslutt. Det likte spissen dårlig.

- Jeg ventet i 20 minutter, men ingen kom og hentet meg. Men når jeg ville feire med laget mitt, kom de. Jeg har ventet på dette i ni måneder. Jeg ville være med laget, sier Zlatan.

- Det var uproft av klubben, men ikke Leonardos feil, legger han til.

- Ingen problemer
Paris Saint-Germain-trener Carlo Ancelotti sa følgende om episoden:

- Det er ingen problemer mellom «Ibra» og «Leo». Ibrahimovic måtte i dopingkontroll og ble litt irritert. Han ønsket å feire sammen med laget, sier italieneren.

Det var for øvrig Jeremy Menez som scoret vinnermålet for PSG mot Lyon søndag. Det avgjørende målet kom i det 53. minutt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere