RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Du skulle gått til United

(Scanpix)
Didier Drogba med klar melding til Michael Ballack.

Ivorianeren, som stadig vekk havner i pressen for sine uttalelser, gjør det igjen. Sist var det for å forsøke å roe ned fansen som hadde hørt Drogba si at han ville vekk fra klubben.

Nå hisser han antakelig på seg både noen og enhver igjen. I torsdagens The Sun sier Drogba at Michael Ballack ville ha fått det lettere i Manchester United enn i Chelsea.

- En leder
- Det er vanskelig for Ballack i Chelsea, fordi denne klubben er spesiell. Jeg er overbevist om at det hadde vært lettere for ham i Manchester United eller Arsenal, fordi de har et velbalansert lag. I Chelsea er vi avhengige av individualister. Så kanskje Chelsea ikke er den rette klubben for Ballack, sier Drogba.

31 år gamle Ballack ble noe overraskende utelatt av Chelseas Mesterliga-tropp, selv om tyskeren har slitt med skader. Drogba ble uansett overrasket over det.

- Han var en av våre ledere. Det er han fortsatt. Hans erfaring og luftstyrke gjør ham uvurderlig. Men jeg vet ikke hva som skjedde mellom ham og ledelsen i klubben.

Han avviser at årsaken er Ballacks spillemessige likhet med Frank Lampard.

- Ballack og Lampard kan harmonisere godt. De har bevist det i Mesterligaen et par ganger allerede, sier Drogba.

Tyskland?
Flere klubber i Italia, Frankrike og Spania er på jakt etter Drogbas signatur, etter at han gikk ut og sa at han ville vekk fra Stamford Bridge i kjølvannet av at José Mourinho fikk sparken. Men det er et annet land som frister Drogba mer.

- En klubb som Bayern München er historisk. Jeg må innrømme at jeg misunner spillere som Franck Ribery og Luca Toni, fordi de har kontrakter i München. De spiller veldig offensiv fotball, de scorer masse mål, og stadionene er moderne og fulle. Slikt betyr noe for meg.

Drogba, som scoret 33 mål sist sesong, har imidlertid sagt at han vil fortsette å gjøre alt han kan for Chelsea.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere