RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- EM-vinner til Vålerenga

Foto: ARIS MESSINIS (AFP)
Sist oppdatert:
Giourkas Seitaridis (30) var på EMs stjernelag i 2004. Nå kan han være på vei til Vålerenga.

Martin Andresen lovet forrige uke overfor Nettavisen at 2-3 forsterkninger var på vei til Vålerenga før sesongstart.

- Ja, det skal noen til inn. Og det kommer snart, sa Andresen.

Og Vålerenga-treneren ser ut til å ha holdt ord.

Ifølge TV 2 Sporten er østerrikeren Martin Pusic (24) klar for klubben, og skal skrive en kontrakt med varighet ut sesongen. Kantspilleren er nylig fristilt fra Championship-klubben Hull.

Kanskje enda mer spennende er påstandene om at den greske EM-vinneren Giourkas Seitaridis er på vei til Oslo-klubben. Greske medier meldte om en mulig overgang denne helgen for Panathinaikos-spilleren, som skal ha blitt uvenner med klubbens direktør.

Grekerne sliter også litt økonomisk og kan gjerne tenke seg å kvitte seg med forsvarsspilleren. Løsningen kan ifølge VG Nett være å leie spilleren til Vålerenga for rundt 50.000 euro frem til sesongstart i Hellas til høsten.

Seitaridis har slitt med skader siden han kom til Panathinaikos i 2009, og har bare spilt 18 ligakamper for klubben. For å være aktuell til sommerens EM-sluttspill kan det være viktig for 30-åringen å komme til en klubb der han er garantert spilletid.

Derfor kan han se Vålerenga og et lite Norges-eventyr som et greit alternativ denne våren.

Seitaridis var med på det greske laget som overraskende vant EM i 2004, og spilte så godt at han kom på UEFAs 23 mann sterke all star-lag fra turneringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere