RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Én av de viktigste scoringene i Branns historie

MATCHVINNER: Kristoffer Barmen scoret det avgjørende 2-1-målet for Brann mot Bryne mandag kveld.
MATCHVINNER: Kristoffer Barmen scoret det avgjørende 2-1-målet for Brann mot Bryne mandag kveld. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Kristoffer Barmen reddet Brann med «iskald» straffe.

BRANN - BRYNE 2-1:

Kristoffer Barmen har fått kritikk for å ikke være effektiv nok foran mål, men mandag kveld viste han klasse da han sikret Brann tre svært viktige poeng hjemme mot Bryne etter å ha scoret få minutter før slutt.

- For en viktig scoring. Jeg skal våge å påstå at det er en av de viktigste scoringene i Branns historie. Det kan være avgjørende for om Brann går opp eller ikke, sa TV 2-kommentator Jesper Mathisen etter at Barmen hadde satt ballen i mål.

Barmens 2-1-scoring gjør at Brann nå har like mange poeng som Kristiansund på 2. plass i OBOS-ligaen. Kun målforskjell skiller de to lagene.

Tidlig ledelse

Det så lenge lovende ut for Brann da Steffen Lie Skålevik sendte hjemmelaget opp i ledelsen etter 9 minutter, men like før pause utlignet Magnus Grødem for gjestene.

Utover andreomgangen så det ut til å gå mot 1-1 i Bergen etter at hjemmelaget stanget og stanget mot et hardtkjempende Bryne-forsvar. Tre minutter før slutt ble imidlertid Brann tildelt straffe da innbytter Azar Karadas ble dratt ned i feltet.

- Litt av et press

Fra ellevemeteren tok Barmen ansvar og var iskald da han fintet ut keeper og satte ballen sikkert i mål.
Etter kampen innrømmer matchvinneren at han kjente på presset.

- Det er jo litt av et press. Det går noen tanker gjennom hodet, men det gikk heldigvis fint, sier Barmen til TV 2.

Neste helg venter nok en viktig kamp for Brann-spillerne når de skal møte Kristiansund i det som nærmest kan bli en opprykksfinale.

- Den har vi så absolutt tenkt til å vinne, sier Barmen.

Begge lag har for øyeblikket 46 poeng, men laget fra Møre og Romsdal ligger foran på tabellen på grunn av én scoring på målforskjellen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere