*Nettavisen* Sport.

- En av disse blir England-sjef

Foto: Montasje Scanpix

Engelsk storavis hevder FA har bestemt seg.

06.04.12 08:52

England har jaktet ny landslagssjef siden Fabio Capello tok sin hatt og gikk i februar.

Stuart Pearce har hatt det midlertidige ansvaret, men han verken ønsker eller får den permanente jobben.

Nå er det engelske fotballforbundet (FA) ferdige med kartleggingen av mulige kandidater, og har bestemt seg for å gi jobben til enten Harry Redknapp eller Roy Hodgson, skriver Daily Mail.

Snarlig avgjørelse
Innen to uker kommer enten Tottenham-sjef Redknapp eller West Bromwich-sjef Hodgson til å få tilbudet, sier kilder til avisen.

Som mange har spådd tidligere: Harry Redknapp er den foretrukne kandidaten til jobben. Likevel skal FA ha sett seg ut to kandidater, av to grunner:

De er ikke sikre på at Redknapp takker ja, og de ønsker ikke å gi kandidatene for sterke forhandlingskort. Fabio Capello hadde en gigantisk lønn som England-sjef, og dro inn seks millioner pund i året. Det vil de unngå denne gangen.

Spillernes favoritt
Daily Mail hevder å vite at den tredje uken i april vil bli utslagsgivende, og da kommer FA til å sende et brev til klubben som «eier» den bestemte manageren.

Redknapp har tidligere stilt seg svært positiv til å bli England-manager, og flere av de engelske stjernene har pekt ut Tottenham-sjefen som sitt førstevalg.

- Capello er en bra fyr og en topp trener. Man må være engelsk for å erstatte ham, og det må bli Harry Redknapp for meg, skrev Wayne Rooney på Twitter da Capello sa opp jobben i februar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.