Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En fantastisk prestasjon

Foto: Scanpix/Reuters
Sist oppdatert:
Både Valencia og Bayern München er videre til sluttspillet.

VALENCIA - BAYERN MÜNCHEN 1-1:

Siden det ble 1-1 mellom Valencia og Bayern München på Mestalla tirsdag, er begge klubbene videre fra mesterligaens gruppespill.

Med én runde igjen står begge lag med ti poeng hver. Bayern leder gruppe F på innbyrdes oppgjør.

Valencia fikk forsvarsspiller Antonio Barragán utvist med direkte rødt kort etter en sklitakling på David Alaba. Til tross for at laget måtte spille med én mann mindre i nærmere en time, var det vertene som tok ledelsen i det 77. minutt. Sofiane Feghouli kom på et skjærende løp fra høyre og banket inn 1-0.

- Fantastisk prestasjon
Med det resultatet ville Valencia tatt kontrollen over gruppen. Det tok imidlertid ikke lang tid før Bayern svarte. Jupp Heynckes satte innpå Mario Gómez, som takket for tilliten ved å varte opp med en målgivende pasning på Thomas Müllers utligning etter 82 minutter. Det var Gómez' første opptreden for Bayern denne sesongen.

- Dette var en fantastisk prestasjon av oss. Vi ønsket å vinne for tilhengerne våre, men vi kan være tilfreds med uavgjort, sa Feghouli.

- Jeg er glad for at vi greide å utligne. Valencia er sterke på hjemmebane, og de ga oss problemer på overganger, sa Gómez.

Seier for Lille
Tidligere tirsdag tok Lille sin første seier i mesterligaen denne sesongen. Franskmennene vant 2-0 borte mot hviterussiske BATE Borisov.

Lille fikk dermed revansj etter å ha tapt 1-3 for hviterusserne på eget gress i åpningsrunden av høstens gruppespill. Seieren var også klubbens første etter fire strake nederlag. For to uker siden ble det franske laget sendt hjem som slakt etter 1-6 mot Bayern München på bortebane.

Djibril Sidibé sendte gjestene i føringen etter 14 minutter. Målet kom noe mot spillets gang i Borisov. Sidibé fikk god tid til å sette inn 1-0 etter å ha fått ballen i bein etter en klarering av hjemmelaget.

Ledelsen var doblet da Gianni Bruno fikk ballen servert av Lille-backen Lucas Digne og plasserte den sikkert i nettmaskene. Hjemmelaget kunne ha redusert like før pause, men Renan Bressan avsluttet like over mål.

Målscorer Sidibé ble utvist i det 74. minutt for sitt annet gule kort.

Etter to strake seirer har BATE Borisov siden tapt tre kamper på rad. Hviterusserne står dermed med seks poeng og må nøye seg med europaligaspill over jul. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!