- En glede å være med denne troppen

MØTTE PRESSEN: Wayne Rooney møtte pressen onsdag kveld, tre dager før VM-kampen mot Italia.

MØTTE PRESSEN: Wayne Rooney møtte pressen onsdag kveld, tre dager før VM-kampen mot Italia. Foto: Ben Stansall (Afp)

Wayne Rooney møtte pressen i Brasil.

Lørdag spiller England deres første kamp i fotball-VM i Brasil når de møter Italia i Manaus.

Det er ventet at engelskmennene vil få det vanskelig i det kommende mesterskapet, hvor de i tillegg til italienerne møter Uruguay og Costa Rica i gruppespillet.

Onsdag kveld møtte lagets kanskje største stjerne, Wayne Rooney, pressen i forbindelse med den kommende kampen mot Italia.

- Troppen vår er ung og full av energi. Det vil bli spennende å se hvordan laget har utviklet seg i forhold til Italia, sier Rooney ifølge BBC.

- Fremtiden ser lys ut og det er en glede å være en del av denne troppen. Jeg føler fortsatt at jeg har en sentral rolle, og jeg tror vi alle kan glede oss, forteller Manchester United-spissen.

Frykter ikke forholdene
Den kommende kampen mot Italia spilles i Manaus, som ligger i Amazonas. Det er ventet høye temperaturer og høy luftfuktighet, men været bekymrer ikke Rooney.

- Det kommer til å gå bra. Vi har forberedt oss godt de siste tre-fire ukene. Det vil bli fuktig og varmt, men det er det vi har forberedt oss på. Vi er klare til å spille, forklarer United-spissen.

Men det er ikke bare været som byr på utfordringer for engelskmennene. Onsdag ble det lagt ut et bilde av banen i Manaus, som viste en tørr og noe humpete gressmatte.

Rooney virket å ha fått med seg bilde, men virker ikke særlig bekymret.

- Det blir likt for begge lag, sier 28-åringen.

- Welbeck blir klar
Det har blitt spekulert i om Danny Welbeck må stå over den kommende kampen mot Italia, etter at han haltet av banen på trening denne uken.

Men Rooney forteller nå at England-spissen blir klar.

- Danny kommer til å være klar til lørdag. Han har ikke tatt noe risiko og vil trene på fredag, forteller Rooney.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.