*Nettavisen* Sport.

- En grusom, grusom United-kamp

Foto: (AFP/Scanpix)

Engelsk presse er lite imponert av Manchester United om dagen.

15.09.10 11:10

MAN.UTD.-RANGERS 0-0: To ganger på rad har de rotet bort ledelser på bortebane i Premier League.

Så skuffet Manchester United altså fundamentalt mot skotske Rangers i Mesterligaen tirsdag kveld. Alex Ferguson sendte utpå ti nye spillere fra helgas Everton-kamp, og viste tydelig at kommende helgs kamp mot Liverpool var viktigere. Til tross for 0-0 er nok Ferguson uansett ganske så sikker på avansement fra gruppespillet.

- Som en ligacupkamp
Han må imidlertid tåle kritikk i engelsk presse. Skottene gjorde riktignok ikke mye annet enn å forsvare seg, men mer var ikke ventet.

Derfor er det United som får gjennomgå.

- Forrige gang Wayne Rooney og Rio Ferdinand var ute på byen, var det ganske så mye mer spennende enn denne kampen her. Det var rett og slett en grusom, grusom kamp. Fergusons avgjørelse om å gjøre Mesterligaen om til ligacupen tok livet av kampen og kostet laget to poeng, skriver Daily Mail.

- Det tok til og med 85 minutter før United fikk en corner, legges det til.

Daily Mirror var ikke spesielt mye mer imponert, til tross for at Wayne Rooney og Rio Ferdinand altså var tilbake på United-laget.

- Rio Ferdinands comeback startet med en reservelagskamp mot Oldham forrige uke. Så var det altså Rangers tirsdag kveld. Men Oldham var tøffere. Det må det ha vært. Han måtte vel forsvare seg mot Oldham? Trolig måtte han også markere noen der. Tirsdag markerte han kun en masse tomt rom - for en masse tomt rom var alt som fantes, skriver Oliver Holt.

Tabloiden mener imidlertid ikke at det minnet om en ligacupkamp.

- Dette så egentlig ut som en tidlig runde av St. Johnstone Paints Trophy (cup for lag i lavere divisjoner).

Alex Ferguson forsvarte laguttaket etter kampen, og påpekte at en rekke av spillerne var med da United slo Chelsea i Community Shield like før seriestart.

Les også:Her ryker sesongen for United-stjernen

- Lever godt med dette
Uansett kan man ikke forvente at Uniteds devaluering av Mesterligaen får noen konsekvenser.

- Knockoutrunder allerede fra første runde ville vært en løsning, men det ville endt i færre kamper og dermed mindre TV- og billettinntekter. Derfor lever Uefa med dette - selv om det endte med et hån av «Battle of Britain» og sikkert ikke imponerte noen av dem som var til stede, skriver Daily Mail.


HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.