RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En katastrofe for City

Fernandinho er ikke nådig i sin vurdering av onsdagens 2-2-kamp mot jumbolaget Sunderland.
Fernandinho er ikke nådig i sin vurdering av onsdagens 2-2-kamp mot jumbolaget Sunderland. Foto: Darren Staples (Reuters)
Fernandinho er ikke nådig i sin vurdering av onsdagens 2-2-kamp mot jumbolaget Sunderland.

Det kunne gått enda verre for City på eget gress onsdag kveld, men Samir Nasris utligning i det 88. minutt sørget i det minste for ett poeng. Det er uansett for dårlig, slår Fernandinho fast dagen derpå.

– Det var et veldig skuffende resultat. Hele laget er skuffet over kampen, spesielt over måten vi spilte på. Resultatet var en komplett katastrofe, sier Fernandinho.

Den brasilianske midtbanespilleren tok City i ledelsen etter bare to minutter, men to mål av Connor Wickham i annen omgang snudde kampen i Sunderlands favør. Jumbolaget i Premier League var på vei på en sjokkseier, men måtte se Nasri utligne like før slutt.

Poengtapet betyr at Manchester City er seks poeng bak serieleder Liverpool. De lyseblå har én kamp mindre spilt enn sine rivaler. Fernandinho tror City slår hardt tilbake mot West Bromwich mandag.

– Vi konsentrer oss nå om kampen mot West Brom. Den blir enormt viktig for oss. Det er tøft, spesielt etter det vonde tapet (2-3) for Liverpool, men vi må holde hodet oppe og se framover. Vi har fortsatt troen på seriegull. Chelsea og Liverpool har fire kamper igjen, og de kan komme til å avgi poeng. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere