*Nettavisen* Sport.

- En risiko for at vi blir overkjørt

Foto: OLIVIER MORIN

Men Ståle Solbakken mener presset er på Juventus.

27.11.13 08:18

FC København har måttet tåle to klare bortetap så langt i mesterligaen. Ståle Solbakken håper å vende trenden i onsdagens bortekamp mot Juventus.

– Presset er på Juventus, og det kan vise seg å virke i vår favør. Vi skal gjøre et forsøk, prøve å være modige i spillet og gi dem real kamp, sa han tirsdag.

FCK kom til kort både mot Real Madrid og Galatasaray. Nå venter et lag som er uten seier så langt i gruppespillet.

– Vi har den største respekt for Juve. De var best både mot Real Madrid og Galatasaray og har vært uheldige så langt i mesterligaen. De har en utrolig sterk midtbane og er tilbake på topp i serie A, sa Solbakken.

Han må greie seg uten Daniel Braaten, og Igor Vetokele og Rúrik Gíslason er også usikre på grunn av henholdsvis skade og sykdom.

– Jeg er ikke redd for at vi skal bli overkjørt, men det er alltid en risiko. Vi er fortsatt i en oppbyggingsfase. Vi lærer av hvert minutt i denne turneringen, sa den norske treneren.

– Borte mot Real Madrid (0-4) gjorde vi noen dumme feil, og vi lærte masse av det. Om vi taper stort for Juventus så må vi lære av det også.

FCK er ubeseiret hjemme i mesterligaen. Det ble 1-1 mot Juventus og 1-0 over Galatasaray, og laget er med i kampen om avansement til cupspillet.

Etter onsdagens bortekamp står bare hjemmekampen mot Real Madrid igjen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.