RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: OLIVIER MORIN

- En risiko for at vi blir overkjørt

Sist oppdatert:
Men Ståle Solbakken mener presset er på Juventus.

FC København har måttet tåle to klare bortetap så langt i mesterligaen. Ståle Solbakken håper å vende trenden i onsdagens bortekamp mot Juventus.

– Presset er på Juventus, og det kan vise seg å virke i vår favør. Vi skal gjøre et forsøk, prøve å være modige i spillet og gi dem real kamp, sa han tirsdag.

FCK kom til kort både mot Real Madrid og Galatasaray. Nå venter et lag som er uten seier så langt i gruppespillet.

– Vi har den største respekt for Juve. De var best både mot Real Madrid og Galatasaray og har vært uheldige så langt i mesterligaen. De har en utrolig sterk midtbane og er tilbake på topp i serie A, sa Solbakken.

Han må greie seg uten Daniel Braaten, og Igor Vetokele og Rúrik Gíslason er også usikre på grunn av henholdsvis skade og sykdom.

– Jeg er ikke redd for at vi skal bli overkjørt, men det er alltid en risiko. Vi er fortsatt i en oppbyggingsfase. Vi lærer av hvert minutt i denne turneringen, sa den norske treneren.

– Borte mot Real Madrid (0-4) gjorde vi noen dumme feil, og vi lærte masse av det. Om vi taper stort for Juventus så må vi lære av det også.

FCK er ubeseiret hjemme i mesterligaen. Det ble 1-1 mot Juventus og 1-0 over Galatasaray, og laget er med i kampen om avansement til cupspillet.

Etter onsdagens bortekamp står bare hjemmekampen mot Real Madrid igjen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere