*Nettavisen* Sport.

- En stor ære å være med

Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX

Det er duket for landslagscomeback for Raymond Kvisvik - to år etter at han sist spilte med flagget på brystet. - Det er en stor ære å være med, sier 30-åringen.

07.01.05 14:53

- Jeg synes det er veldig gøy å være med i troppen. Alltid kjekt å være inne i varmen, vet du. I hvert fall når det er så kaldt ute, smiler Kvisvik.

-Er du overrasket?

- Ja, jeg er jo litt overrasket, for jeg har jo ikke vært med på lenge. Men jeg har jo hatt et visst håp, for ting har fungert bra i Brann. Det er de andre Brann-spillernes fortjeneste at jeg er tilbake. Å ha gode spillere rundt seg gjør en bra.

Lenge siden sist
I troppen til kampene mot Kuwait, Bahrain og Jordan får Kvisvik selskap av lagkameratene Bengt Sæternes og Ragnvald Soma. Den ferske brannspilleren Martin Andresen er ennå ikke helt restituert etter sin lyskeskade

Raymond Kvisvik står bokført med to kamper for Norge. Venstrekanten debuterte mot Danmark i februar 2000, og spilte sist med flagget på brystet mot Oman i januar for to år siden. Nå håper han det ikke går like lenge før han får sin neste kamp.

- Jeg er klar over at det stort sett er hjemlige spillere som er med, og at det nok blir vanskeligere å bli tatt ut når det er snakk om kvalikkamper. Samtidig tok jo Hareide noen grep da han overtok etter Semb som gjorde at Tippeliga-spillerne utgjør grunnmuren i laget, og han har jo sagt de hjemlige spillerne er gode nok i forhold til de som sitter på benken i England.

Fin form
- Det er jo enkelt å si hva som skal til for at jeg får være med videre: Jeg må prestere og vise meg frem der nede. Vise at jeg duger.

Selv om Brann-treningen ikke har startet opp igjen etter juleferien, er ballvirtuosen i godt slag - årstiden tatt i betraktning.

- Formen er ikke så gærn. Jeg trent med flere lag rundt om i vårt langstrakte land. Dessuten har jeg spilt litt innebandy, og løpt litt med en gammel nabo. Og så har jeg jo vanket på det lokale stedet, gliser Østfoldingen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.