RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En stor klubb

Foto: AFP
Sist oppdatert:
John Carew ser frem til nye utfordringer i Aston Villa.

Etter en hektisk dag i Birmingham, er John Carews fremtid endelig satt.

- John er klar for Aston Villa, stadfester Carews agent, Per A. Flod, i en SMS til TV 2 i 19-tiden mandag kveld.

Den norske landslagsspissen har tidligere vært linket til blant annet Werder Bremen, men det er altså Villa som blir nordmannens nye arbeidsgiver.

- Respekt for O'Neill
John Carew sier til Aston Villas hjemmeside at han gleder seg til å spille for Birmingham-klubben, og at han ser frem til å spille under Villa- manager Martin O'Neills vinger.

- Jeg har spilt mange steder i Europa, men aldri i Premier League, og jeg gleder meg til å ta fatt på den utfordringen, sier Carew.

- Martin O'Neill er en meget god og svært respektert manager, og jeg gleder meg til å samarbeide med ham.

- Glad for å være her
- Aston Villa er en stor klubb, og laget har stor støtte i Norge. Jeg er svært glad for å være her, fortsetter kraftspissen.

- Det er alltid spennende å komme til et nytt miljø, og jeg har fått et meget godt inntrykk hittil.

- Jeg har spilt i store klubber og med store spillere, så jeg ser veldig frem til å ta fatt på karrieren i Aston Villa, avslutter John Carew til klubbens hjemmeside.

I bytte mot Baros
Olympique Lyons hjemmeside bekreftet tidligere mandag at Milan Baros hadde signert for klubben, mens Carews skjebne enda ikke var avklart. Carew var ifølge Sky Sports i forhandlinger på Villa Park mandag kveld, uten at overgangen var bekreftet.

- Ingen kommentar, jeg må få gjort jobben min, var Flods kommentar til Nettavisen.

Lyon- manager Gerard Houiller var derimot sikrere i sin sak.

- Milan Baros går til Olympique Lyon fra Aston Villa i bytte mot John Carew, annonserte Houllier på en pressekonferanse mandag ettermiddag.

Fotball-nomaden Carew
Kontrakten med Birmingham-klubben skal være på 3,5 år. Carew skal ha gjennomgått den medisinske undersøkelsen mandag formiddag, mens signaturen kom på papiret senere mandag kveld.

Milan Baros blir dermed gjenforent med Houllier, som var manager i Liverpool da spissen tjente til livets opphold på Merseyside. For John Carews del, blir det nok et land å krysse av for den bereiste kraftspissen. Etter å ha spilt for Lørenskog, Vålerenga og Rosenborg her hjemme, har det blitt proffspill i Tyrkia, Italia, Spania og Frankrike. Nå venter altså de britiske øyer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere