RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En strålende overgang

Foto: Ned Alley / SCANPIX
Sist oppdatert:
Erik Hamrén mener Celtic har gjort et sjakktrekk ved å hente RBK-backen.

Oslo (ANB):Fra 1. januar er Mikael Lustig klar for Celtic. Rosenborg-profilen går gratis til den skotske storklubben – som følge av at kontrakten hans med trønderne utløper.

For tidligere RBK-trener Erik Hamrén, som nå jobber med å forberede Sverige til sommerens EM-sluttspill, er det gode nyheter. I Celtic får nemlig Lustig selskap i forsvarsrekka av en annen svensk landslagsspiller – Daniel Majstorovic.

- Strålende handel
Hamrén ser klare fordeler med å ha to av sine førstevalg spillende i samme klubb – og mener samtidig at Celtic vil nyte godt av det svenske kompaniskapet.

- Å signere Mikael er en strålende overgang for Celtic, sier Hamrén til den skotske storavisen Daily Record – og påpeker samtidig at det var han selv som hentet Lustig til Rosenborg.

- Han er fortsatt ung, men har en stor framtid foran seg. Han er høy, sterk og rask – og når han spiller høyreback elsker han å være med framover, sier den svenske landslagssjefen.

Hamrén er ikke bekymret for at overgangen til skotsk fotball, og Celtic spesielt, vil bli for stor for RBK-backen.

- Jeg vet hvor intenst Glasgow kan være når det gjelder fotball, men jeg er sikker på at Mikael kan håndtere det, sier han.

Viktig støtte
Støtten fra Daniel Majstorovic, som allerede er etablert i den skotske storbyen, blir viktig.

- Å ha Daniel der blir en stor hjelp, fordi det alltid er godt å ha et kjent fjes når man kommer til en ny klubb, sier Hamrén.

- Jeg er sikker på at Daniel blir viktig, akkurat som han er på det svenske landslaget. Han og Mikael blir bra for Celtic, tilføyer han.

Celtic er nummer to i den skotske eliteserien etter 17 serieomganger. Fire poeng skiller opp til erkerival Rangers på tabelltoppen. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere