Gå til sidens hovedinnhold

- En stygg situasjon og veldig trist

Ny skade for Strømsgodsets ulykkesfugl.

STRØMSGODSET - ROSENBORG 1-1:

DRAMMEN (Nettavisen): Det var i kampen mellom Strømsgodset og Rosenborg lørdag at spissen Thomas Sørum pådro seg en skade og måtte ut på båre.

Etter kampen fikk Nettavisen opplyst at Sørum var sendt på sykehus.

Godset-trener Ronny Deila følte tydelig med den skadeplagede spissen. Sørum gikk glipp av store deler av forrige sesong på grunn av plager.

- Han er på sykehus. Vi får håpe det går bra. Det var en stygg situasjon. Det er veldig trist for Thomas, som startet sesongen så bra, sier Deila.

- Disse skadeplagene hans skal visst ingen ende ta. Forhåpentligvis er det bare en lett hjernerystelse, sier Strømsgodsets trener videre.

Det var etter en duell med Rosenborgs Jørgen Skjelvik at Sørum endte opp i reklameskiltet og skadet seg. Han fikk først behandling, men måtte ut.

Spissen ble byttet inn i pausen og fikk altså bare et kvarter på banen. I løpet av denne tiden rakk han likevel å sette inn hjemmelagets ledermål.

- Det var en fantastisk scoring. Det sier litt om hvilket nivå han har, når han scorer slike mål som i dag, mener Deila.

Godset-lege Erik Dag Knudsen sier det trolig dreier seg om en nakkestrekk.

- Han fikk en smell i hodet og en strekk i nakken, som vi stabiliserte, sier han.

- Han ville reise seg med en gang og sa ikke noe umiddelbart, men han så dobbelt. Vi la ham ned og tok det derfra. Det er en skade hvor spilleren må tas av banen og skaden stabiliseres. De nærmeste timene vil vise hva de finner. Nakkestrekk er den mest sannsynlige diagnosen, sier legen.

Oppgjøret på Marienlyst endte 1-1 etter scoringer av Sørum og Rosenborgs Nicki Bille Nielsen.

Reklame

NÅ: Helly Hansen er i gang med Black Friday - opptil 50 % rabatt