RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En tabbe å gå til Liverpool

Foto: Pa Photos / Scanpix
Sist oppdatert:
Joe Cole forteller hvorfor han mener han ikke lyktes i klubben.

Ti år etter at han forlot klubben, er Joe Cole tilbake i West Ham United.

Midtbanemannen gjorde suksess i Chelsea etter overgangen fra London-rivalen og vant blant annet både Premier League og FA-cupen ved tre anledninger.

Da turen gikk videre til Liverpool i 2010, gikk det imidlertid ikke like bra fra Cole, som ble plassert på benken og senere lånt ut til franske Lille.

- Manglet lidenskap
Nå forteller Cole hvorfor han selv mener at han ikke lyktes i Merseyside-klubben.

- Jeg følte ikke den samme tilknytningen som jeg gjorde i Chelsea og West Ham. Jeg kan bare spille for lag som jeg er lidenskapelige for, og jeg tror det var det som gikk galt i Liverpool, sier Cole ifølge Sky Sports.

31-åringen forteller videre at han hadde muligheten til signere for Tottenham, men at det ikke hadde føltes riktig.

- Jeg hadde sju fine år i Chelsea, men klubben ville gå i en retning som jeg ikke var en del av. Jeg sto igjen med to alternativer - Liverpool og Tottenham.

- Spurs var trolig det beste alternativet fordi de tilbød meg en femårskontrakt og det betydde at jeg kunne bli i hjemlige omgivelser. Men jeg kunne ikke gjøre det. Jeg kunne ikke se meg selv ta Tottenham-drakta over hodet - ikke med den rivaliseringen som er mellom Tottenham og West Ham og Chelsea. Jeg ville følt meg som en leiesoldat.

- Savnet London
Nå er Cole tilbake i West Ham og har ingen planer om å dra derfra før karrieren er over.

- Jeg savnet London og familien og ble rammet av en tragedie da min svoger døde i desember. Jeg fikk muligheten til å dra tilbake til West Ham, og jeg vil ikke flytte mer nå.

Med ti kamper igjen å spille av årets Premier League-sesong, ligger West Ham på 12.-plass i Premier League, ni poeng over nedrykksstreken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere