RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- En utrolig deilig følelse

Tromsø, med ungguttene Strand og Gamst Pedersen, knuste RBK.

Sist oppdatert:
Tromsøs stortalent Morten Gamst Pedersen våknet til superkarakterer på de fleste spillerbørser etter praktkampen mot Rosenborg. - Det var en utrolig deilig følelse å våkne i dag, ler han.

22-åringen herjet mot de siste års suverene seriemester, og var høyst delaktig i at Rosenborg ble sendt hjem fra Ishavsbyen med 1-4-tap i bagasjen. Morten Gamst Pedersen skrudde selv inn 2-0-scoringen for Tromsø med en utsøkt frispark-perle.

- Stemningen på trening i dag var helt topp. Vi koste oss, og drev rolig restitusjonstrening, sier Morten Gamst Pedersen til TV 2 Nettavisen.

Velfortjent skryt
Både VG og Dagbladet belønnet Morten Gamst Pedersen med en sjelden 9'er på spillerbørsen. På TV 2 Nettavisens spillerbørs fikk han en solid 8'er.

- Det er alltid artig å få skryt. Jeg leser jo aviser, og legger merke til spillerbørsen. Det var en god følelse å få slike tilbakemeldinger, etter en kjempekamp av hele laget og en fantastisk ramme rundt oppgjøret, forteller en tydelig fornøyd Gamst Pedersen.

Liten feiring
Mens Tromsø-fansen fyllte byens vannhull for å feire den fantastiske 4-1-triumfen over Rosenborg, gikk "Gutan" hjem i seng.

- Det ble ikke noen feiring på oss spillere igår. Jeg var oppe halv åtte i dag tidlig, og vi har allerede fokus på neste kamp mot Bodø/Glimt. Vi vet allerede at det blir en vanskelig kamp, sier Gamst Pedersen.

- Men ærlig talt - hvor tror du Tromsø kan ende på tabellen om dere fortsetter med storspill som mot Rosenborg?

- Det vet jeg ikke. Vi får ta en kamp om gangen, så får vi gjøre opp status i november. Vi kan også spille dårlige kamper, som alle andre lag, minner han om.

Blackburn på banen
Blackburn har sett Morten Gamst Pedersen i flere kamper denne sesongen. Men hovedpersonen selv bryr seg lite om fremtidsspekulasjonene.

- Jeg har fokus på å gjøre mitt beste for Tromsø, og bryr meg lite om alt proffsnakket. Men skulle det dukke opp et intressant tilbud fra en klubb i utlandet en gang, vil jeg selvsagt vurdere dette, røper Gamst Pedersen.

Han legger ikke skjul på at han som de fleste unge fotballspillere i Norge har en drøm om å bli utenlandsproff.

Rundlurte Riseth
Mot slutten av kampen mot Rosenborg rundlurte Morten Gamst Pedersen Vidar Riseth med en kjapp finte og tunnel. Det synes Morten Gamst Pedersen var ekstra hyggelig.

- Det er alltid kjekt når fintene fungerer. Spesielt artig var det å lure en gammel ringrev som Vidar Riseth, ler Morten Gamst Pedersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere