RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Enda en danske til RBK

Foto: Afp /Scanpix
Sist oppdatert:
Dansk avis hevder Nicki Bille Nielsen får selskap av en landsmann.

En uke etter at Nicki Bille Nielsen skrev under en fireårskontrakt med Rosenborg, er enda en dansk angriper på vei inn, hevder danske Ekstrabladet.

Tobias Mikkelsen gikk fra Nordsjælland til Greuter Fürth i Bundesliga i sommer, men har ikke hatt noe vellykket opphold i Tyskland.

Ekstrabladet hevder å ha kilder tett på Rosenborg, som forteller at Mikkelsen er svært nær en overgang til Trøndelag.

Mikkelsen spilte sammen med Nicki Bille Nielsen i Nordsjælland i 2011-2012, med stor suksess og vant blant annet den danske ligaen.

Han var med i den danske EM-troppen i sommer og etter mesterskapet valgte han å forlate klubben til fordel for Bundesliga-spill. Der skal ha kommet på kant med trener Mike Büskens og kun spilt seks kamper etter overgangen.

Han var ikke med i troppen da Greuther Fürth møtte AZ Alkmaar i en treningskamp i Tyrkia onsdag og skal nå ha forlatt treningsleiren.

Klubben meldte at det var personlige årsaker til dette, noe som satte i gang spekulasjonene med en gang. De kan stoppe nå hvis det viser seg at ryktene om en overgang til Rosenborg stemmer.

Sjekk våre videoreportasjer med siste nytt fra Premier League her:

Get Adobe Flash player

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere