RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- England er et drittlag

Foto: Alex Livesey (2013 Getty Images)
Sist oppdatert:
Joey Barton slakter landslaget.

QPR-spilleren Joey Barton er ikke nådig mot Englands landslag og sier spillerne bare ser bra ut på klubblaget siden de spiller med gode utlendinger.

Det engelske landslaget leder gruppa, men risikerer fortsatt å måtte holde seg hjemme under neste års VM i Brasil.

Før de to siste kampene har engelskmennene 16 poeng, ett foran Ukraina og Montenegro. Polen lurer også bak med 13 poeng.

QPR-spilleren Joey Barton (31) fikk med seg én kamp for det engelske landslaget i 2007. Han har aldri vært redd for å si hva han mener.

Nå går han kraftig ut mot det engelske landslaget, og medienes behandling av spillerne.

- England er et drittlag for tiden. Vi har ikke store spillere. De blir fortalt at de er i verdensklasse, at de er fantastiske, men de spiller bare med glimrende utlendinger, sier han ifølge Telegraph.

Han kritiserer også nivået på treninger i England, og sier følgende om Manchester Uniteds nylig pensjonerte manager Alex Ferguson:

- Han hadde ikke kunne lede en treningsøkt selv om det sto om livet. Han kunne knapt sette ut kjeglene, sier Barton. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere