RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Enig med Arsenal

Foto: Getty Images/All over Press
Sist oppdatert:
Arsène Wenger har funnet sin erstatter for Alex Song.

Nuri Sahin har kommet til enighet om en avtale med Arsenal og går på lån fra Real Madrid ut sesongen, melder The Telegraph.

Foreløpig dreier det seg om en muntlig avtale, men midtbanemannen vil trolig skrive under innen kort tid.

Liverpool har også vist interesse for tyrkeren, som trolig er spilleklar for Arsenal til neste helgs møte med Stoke.

Lånet til koste Arsenal 2 millioner pund, og Wenger kan dermed ha funnet sin erstatter for Alex Song dager etter at kameruneren skrev under for Barcelona.

Den franske manageren har innsett at Arsenal har problemer med å beholde sine beste spillere når klubber med større ressurser finner fram sjekkheftet.

- Song kom hit 17 år gammel. Jeg mener en del av denne klubbens jobb er å påvirke spillernes liv på en positiv måte. Vi skaper spillere her. Alt vi har igjen her er spillere vi har produsert, som har slått gjennom her eller som kom hit som unggutter. Fabregas, Clichy, Henry, Nasri. Alle sammen, sier Wenger ifølge The Telegraph.

Nå gjenstår det å se om Sahin har det som trengs for å fylle tomrommet etter Song og bli en ny helt på Emirates Stadium.

23-åringen var en viktig bidragsyter for Borussia Dortmund da klubben vant Bundesliga i 2010-2011, men har slitt med å få spilletid under José Mourinho.

Sahin, som tidligere også har spilt i nederlandske Feyenoord, fikk bare fire kamper for Real Madrid forrige sesong.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere