*Nettavisen* Sport.

- Enig med Liverpool

TIL LIVERPOOL? Alberto Moreno skal nærem seg Premier League-klubben. Foto: Jorge Guerrero (AFP / NTB scanpix)

Liverpool nærmer seg nytt kjøp.

06.06.14 09:43

Rapporter fra både Spania og England går langt i å antyde at spanske Alberto Moreno blir Liverpool-spiller i løpet av kort tid. Lokalavisen Liverpool Echo, tabloiden Daily Mirror og spanske Cadena SER er blant de som melder dette.

Den norske LA Liga-eksperten Petter Veland har tidligere meldt på Twitter at han har gode kilder på at partene har hatt konstruktive forhandlinger og nå ser det altså ut til at det skal være enighet om pris for venstrebacken.

Echo melder at prisen på spanjolen skal være rundt 16 millioner pund. Spilleren skal være enig med Liverpool om en femårskontrakt.

Også Sevilla-manager Unai Emry innrømmer at Alberto Moreno er på vei bort.

- Alberto Moreno er en spiller vi gjerne skulle beholdt, men noen ganger er økonomien til klubben viktigere, sa han torsdag kveld til spanske medier.

21 år gamle Alberto Moreno har gjort kometkarriere i Sevilla de siste sesongene. Den tidligere vingen har blitt omskolert til en effektiv back.

Han er et produkt av Sevillas eget ungdomsakademi og fikk sin debut i april 2012 og har senere blitt fast på laget. I den nylig avsluttede sesongen spilte backen totalt 61 kamper for og scoret tre ganger for det spanske laget.

21-åringen var med å vinne Europa League, også.

Backen har også fått sin landslagsdebut for det spanske landslaget, men kom ikke med i troppen som reiser til VM i Brasil. Alberto Moreno har en rekke kamper på U21-nivå og var en del av laget som vant EM sommeren 2013.

Der ble Norge slått ut på veien til finalen.

Liverpool har vært aktiv på overgangsfronten så langt i sommer og allerede sikret seg to nye navn, Rickie Lambert fra Southampton og tyske Emre Can.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.