RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

- Enige om Gareth Bale

Men hevder samtidig at Tottenham-stjernen blir i London én sesong til.

Det er Spanias største radiokanal, Cadena Ser, som på sine nettsider skriver at Tottenham og Real Madrid lørdag ettermiddag har kommet til enighet om en overgangssum for Gareth Bale.

Prisen skal ifølge radiostasjonen være på 96 millioner euro, noe som betyr at Bale i så fall blir tidenes klart dyreste fotballspiller.

Les også: - Bale blir en stor suksess i Real

Samtidig skriver de at klubbene har blitt enige om en overgang først neste sommer, noe som kan virke rart ettersom Bale har synest ivrig på å forlate Tottenham allerede denne sommeren.

Waliseren ble ikke med resten av laget, da de i går reiste til Monaco for lørdagens treningskamp, og det ryktes at han er frustrert over av styreformann Daniel Levy gang på gang har satt ned foten for en overgang.

Bale har vært koblet til den spanske storklubben i lang tid, og onsdag snakket Real-trener Carlo Ancelotti for første gang om en mulig overgang under Real Madrids pressekonferanse i Los Angeles.

– Det er vanskelig å snakke om Bale fordi han for øyeblikket ikke er en Real Madrid-spiller. Klubben er i samtaler for å finne en løsning, og vi får se hva som skjer, sa italieneren.

– Jeg er ikke vant til å snakke om spillere som ikke er i mitt lag, og det ville heller ikke vært riktig å gjøre det, la han til.

P.S: Følg overgangsvinduet live her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere