RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Enklere med Solskjær

Foto: Jon Super/AP
Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson mener luksusproblemene var lettere å løse med nordmannen.

Følg Premier League live fra 13.45!

På onsdag måtte Wayne Rooney finne seg i å starte på benken da Manchester United vant 2-0 over West Ham. Med både Carlos Tevez og Dimitar Berbatov på laget innser Sir Alex Ferguson at han har et luksusproblem i United-angrepet.

For åtte år siden var situasjonen noe av den samme, men den legendariske manageren mener det var enklere å hanskes med Ole Gunnar Solskjær, Teddy Sheringham, Dwight Yorke og Andy Cole i 1999.

- Aldri et tema
- Ole var en del av den nordeuropeiske kulturen som var lett å ha med å gjøre, sier Sir Alex til klubbens hjemmesider, og fortsetter:

- De andre tre visste også at de ikke kunne spille hver kamp. Selvfølgelig var de ikke glade for det, men det var aldri et tema. De forsto det.

Tidligere denne uken måtte skotten sette seg ned med Wayne Rooney og forklare hvorfor han lot de andre to få sjansen mot West Ham. Mot «Hammers» ønsket Ferguson å se hvordan Tevez og Berbatov fungerte sammen, og mye tyder på at de to kan få sjansen igjen mot Hull City idag. Uniteds manager gjennom 22 år innser at Rooney ikke vil være fornøyd med det.

- Han forstår det, men jeg tror ikke han ville likt å bli satt ut i to eller tre kamper, forteller sir Alex Ferguson.

- Det er et vanskeligere dillemma nå i forhold til sesongen for åtte år siden.

Tevez blir
Mer spilletid passer imidlertid argentineren Tevez godt, som ofte har måttet slite benken så langt denne sesongen. Det har vært spekulert i om spissen er på vei ut av klubben av den grunn, men til Sky Sports sier Tevez idag at han ønsker å bli værende i Manchester.

Dagens motstander på Old Trafford er Hull, som står med smått utrolige fire seire og én uavgjort på klubbens fem bortekamper. Overraskelseslaget ligger på femteplass på tabellen, plassen foran tittelforsvarer United.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere