RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Koen van Weel (AFP)

- Er enig med Fulham

Sist oppdatert:
Dette kan være Brede Hangelands nye manager.

Tidligere Tottenham-manageren Martin Jol skal være enig med Fulham om å overta manageransvaret etter Roy Hodgson i klubben, skriver Daily Mirror på fredag.

Ajax-manageren vil forlate Nederland og slutte seg til Fulham-troppen som drar på en ti dagers turne i Sverige allerede neste uke, skriver avisen.

Nederlenderen trente Tottenham fra 2004 til 2007, før han fikk sparken i London-klubben og fortsatte karrieren i Hamburg i 2008.

Etter bare en sesong dro Jol tilbake til hjemlige trakter, og førte Ajax til andreplass i nederlandsk Æresdivision i fjorårssesongen. Men selv om oppholdet i Ajax var en suksess, har Jol vært misfornøyd med å måtte la stjerner som landslagskeeper Markus Stekelenburg og uruguayaneren Luis Suárez forlate klubben.

Forhandlinger mellom Jol og klubbeier Mohamed Al Fayeed holdt på å stoppe opp, ettersom sistnevnte kun hadde satt av 1,5 millioner pund i året til managerlønnen - én million mindre enn hva Jol har tjent i Ajax.

Men partene skal nå ha inngått et kompromiss, og Jol skal altså være klar for Fulham.

54 år gamle Jol førte Tottenham til to femteplasser i Premier League, og skal ha sagt at han hadde «uferdige forretninger» i England etter å ha fått sparken. Jol eier fortsatt et hus i London etter oppholdet i Tottenham.

Nyheten er ikke bekreftet på Fulhams nettsider.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere