*Nettavisen* Sport.

- Er enig med Fulham

Foto: Koen van Weel (AFP)

Dette kan være Brede Hangelands nye manager.

17.07.10 13:10

Tidligere Tottenham-manageren Martin Jol skal være enig med Fulham om å overta manageransvaret etter Roy Hodgson i klubben, skriver Daily Mirror på fredag.

Ajax-manageren vil forlate Nederland og slutte seg til Fulham-troppen som drar på en ti dagers turne i Sverige allerede neste uke, skriver avisen.

Nederlenderen trente Tottenham fra 2004 til 2007, før han fikk sparken i London-klubben og fortsatte karrieren i Hamburg i 2008.

Etter bare en sesong dro Jol tilbake til hjemlige trakter, og førte Ajax til andreplass i nederlandsk Æresdivision i fjorårssesongen. Men selv om oppholdet i Ajax var en suksess, har Jol vært misfornøyd med å måtte la stjerner som landslagskeeper Markus Stekelenburg og uruguayaneren Luis Suárez forlate klubben.

Forhandlinger mellom Jol og klubbeier Mohamed Al Fayeed holdt på å stoppe opp, ettersom sistnevnte kun hadde satt av 1,5 millioner pund i året til managerlønnen - én million mindre enn hva Jol har tjent i Ajax.

Men partene skal nå ha inngått et kompromiss, og Jol skal altså være klar for Fulham.

54 år gamle Jol førte Tottenham til to femteplasser i Premier League, og skal ha sagt at han hadde «uferdige forretninger» i England etter å ha fått sparken. Jol eier fortsatt et hus i London etter oppholdet i Tottenham.

Nyheten er ikke bekreftet på Fulhams nettsider.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.