- Er i en meget god posisjon

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

Ole Gunnar Solskjær lar seg ikke stresse av verken poengtap eller formen til Rosenborg.

24.09.11 14:45

MOLDE – VIKING 0-0:

AKER STADION (Nettavisen): Etter poengtapet mot Viking er nå Rosenborg og Tromsø nærmere. Med to kamper til gode ligger nå Tromsø sju poeng bak serielederen, mens Rosenborg er ti poeng bak Molde.

Ole Gunnar Solskjær lar seg ikke bekymre over verken poengtapet mot Viking eller at avstanden til lagene bak krymper. I stedet framstår Solskjær rolig.

- Vi er i en meget god posisjon. Om jeg i januar hadde fortalt spillerne mine at vi skulle ligge der vi gjør i dag, så ville spillerne ha kappet av seg hånda for at det skulle skje, sier Solskjær.

Men Solskjær irriterer seg over at spillerne, og i særdeleshet Magnus Wolff Eikrem ikke skyter mer når sjansen byr seg. I kampen mot Viking spilte både Wolff Eikrem og Davy Claude Angan seg fram til gode avslutningsposisjoner, men valgte enten en siste dribling eller en pasning.

- Magnus er en spiller som liker å spille den siste, smarte pasningen i bakrommene. Men han må skyte oftere. Magnus må bli mer egoistisk i slike situasjoner, sier Solskjær.

Solskjær er ikke like enig i at Angan må bli mer distinkt i avslutningssituasjoner.

- Nei, Davy er flink til å skyte. Mot Viking hadde han flere gode avslutninger, men blir stoppet av Rune Almenning Jarstein. Jarstein gjør en verdensklasseredning på Angan sin sjanser minutter før slutt, mener Solskjær.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.