RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Eriksson ikke til Madrid

Sist oppdatert:
Det engelske fotballforbundet avviser at landslagssjef Sven-Göran Eriksson har en klausul i kontrakten som gjør at han kan slutte etter sommerens EM-sluttspill.

Svensken skrev nylig under en ny avtale med det engelske fotballforbundet (FA). Kontrakten binder ham til jobben som landslagstrener frem til 2006, men det har vært spekulert i at Eriksson har fått inn en klausul som åpner for at han kan slutte allerede etter sommerens EM-sluttspill.

Ryktene fikk fornyet fart da Real Madrids stjernegalleri tapte for Monaco i kvartfinalen i Champions League denne uken, og dermed er ute av turneringen.

Sjokktapet gjør at mange mener Real-trener Carlos Queiroz nå sitter løst i stolen, og svenske Eriksson er av mange nevnt som en mulig arvtaker.

En talsmann for fotballforbundet avviser ifølge Sky Sports at det skal finnes noen klausul som kan løse Eriksson fra jobben som engelsk landslagssjef, og understreker at svensken er forpliktet til jobben frem til etter VM-sluttspillet i 2006.

Eriksson skrev under den nye kontrakten med FA for å få slutt på alle spekulasjonene om at han skulle ta over som Chelsea-manager i sommer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere