- Erlandsen grep tak i meg og gikk over streken

Foto: Grøtt, Vegard/Scanpix

Full krangel i Ull/Kisa etter en heftig diskusjon mellom Kristian Flittie Onstad og Arne Erlandsen.

15.10.12 12:44

Ull/Kisas beste utespiller denne sesongen, Kristian Flittie Onstad, vil trolig ikke spille flere kamper så lenge Arne Erlandsen er trener i klubben, skrier Romerikes Blad.

Midtstopperen og treneren røk i tottene på hverandre under lørdagens trening. Da Kisa-spillerne fikk laget to timer før kampstart søndag, var Onstad plassert på benken.

Da forlot han spillermøtet og møtte heller ikke til selve kampen.

- En slik oppførsel tolererer jeg ikke. Alle kan ikke behandles likt, men man må holde seg innenfor ganske vide rammer. Kristian satte seg selv foran laget da han gjorde dette. Han spiller ikke noe mer så lenge jeg er trener i Ull/Kisa, sier trener Arne Erlandsen.

Onstad selv forteller at han ikke aksepterte Erlandsens oppførsel lørdag.

- Vi hadde en faglig diskusjon. Da han fysisk grep tak i meg, synes jeg han gikk langt over streken og forlot treninga fem minutter før slutt. At jeg forlot spillermøtet da jeg ikke var i startlaget – og ikke satt på benken under kampen – var klarert med andre i klubben på forhånd, sier Onstad.

Trener Arne Erlandsen sier kroppskontakten kun hadde en pedagosisk tilnæring til situasjonen.

- Det er naturlig at man går sammen med spilleren i forhold hvordan vi ønsker å stå som som enkeltspillere og lag i en defensiv struktur. Det var en helt naturlig pedagogisk aksjon fra side, for å tydelig vise hvordan spillerne skal plassere seg. Dette er et kjent virkemiddel i fotballtrenerjobben som jeg har gjort mange ganger tidligere.

Verken daglig leder Cato Strømberg eller sportssjef Øystein Slemdal ønsker å si så mye om saken.

- Dette er en personalsak. Foreløpig har vi ingen kommentarer.

Les flere saker fra Romerikes Blad her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.