RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Erlandsen kjøper Selakovic

Sist oppdatert:
Det svenske spiss-esset Stefan Selakovic skal neste sesong spille under Arne Erlandsen i IFK Göteborg.

Ifølge den svenske avisen Expressen er IFK Göteborg allerede enige med Selakovics nederlandske klubb Heerenveen om en overgang.

Stefan Selakovic vil være klar tidsnok til sesongstarten i Allsvenskan i vår, skriver avisen. Men foreløpig har ingen bekreftet at det svenske esset er på vei til IFK.

Selakovic selv ønsker ikke å gi noen kommentarer om hvor han spiller neste sesong, men innrømmer at er svært lysten på en retur til Allsvenskan.

- Alt er blitt bedre i Sverige, og det kjennes mer spennende å spille i Sverige enn for noen år siden. Ikke minst er det mye større interesse rundt kampene, sier Stefan Selakovic til Expressen, og tenker på den store publikumsøkningen Allsvenskan har hatt de seneste årene.

Leter i Norge
Arne Erlandsen overtok IFK Gøteborg i fjor høst og har såvidt startet spillerjakten. Den tidligere Lillestrøm-treneren har uttalt at han leter etter forsterkninger i Norge.

Dessuten har etablerte svenske spillere som Anders Svensson og Teddy Lucic blitt linket til IFK Göteborg, i tillegg til at de i løpet av vinteren skal ha flere spillere inne på prøvespill.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere