*Nettavisen* Sport.

- Et bedre alternativ enn Mata

STORSPILTE: Ryan Giggs leverte en meget god kamp mot greske Olympiakos. Foto: Jon Super (AP / NTB scanpix)

Ryan Giggs (40) imponerer fortsatt.

20.03.14 09:31

.Etter et par tunge dager fikk Manchester United en skikkelig opptur med 3-0 over Olympiakos hjemme og en billett til kvartfinalen i Champions League.

Superveteran Ryan Giggs får mye av æren for snuoperasjonen.

40-åringen hadde ikke startet en kamp på snaue to måneder da han ble valgt til å spille fra start mot grekerne, men viste at han fortsatt har mye å by på.

- Bedre alternativ
Tidligere Arsenal-spiller og spaltist i Daily Mail, Martin Keown, mener manager David Moyes gjorde et helt riktig valg, da han valgte å bruke waliseren.

- Han hadde en god kamp og ga United balanse på midtbanen. Bedre balanse enn hva Juan Mata kunne gitt. Mata er en god spiller, men har en tendens til å ta for mye styring. Giggs er mer direkte og uredd i spillestilen, skriver han.

- Han har kanskje ikke startet en kamp på rundt to måneder, men det var Ryan Giggs som utgjorde den store forskjellen onsdag, mener Keown.

Keown mener dyrekjøpte Mata har mye å lære av Giggs.

- Siden Daniel Welbeck dro seg inn fra kanten i denne kampen, hadde Giggs flere å spille på enn det vanligvis er, men Mata burde uansett følge Giggs eksempel og spille opp lagkompisene tidlig, mener den tidligere stopperen.

Se høydepunkter:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=swsGaKTbDj--ZOGJ7V8N-GVMk2x_CxY_S62CGOPoUl5v2puKGFmj8v99wZ3_WuQtebN75J9reAKa__hDNwifPb0y-BU8XuJQ6-T2hfNfLirqyyrh0D199P3YrH4p-8YcMpleFDCVU4g&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);


- Et utskudd
Manager David Moyes var også storfornøyd med Giggs.

- Jeg synes Giggsy var fantastisk, sier han.

-Både pasningene han vartet opp med før to av målene og spillet hans generelt var bra. Han viser også at formen er bra. Ofte tenker jeg at han må byttes ut etter 60 minutter, men han er et utskudd, han er noe for seg selv.

Moyes er også glad for å endelig få et positivt resultat igjen.

- Det var en stor kveld og vi trengte dette. Vi kom til dette med en dårlig kamp bak oss og jeg følte at vi trengte erfaringen til Giggs. Det gjorde vi.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.