RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AP/Scanpix

- Et bevis for engelsk arroganse

Kroatisk legende erter England.

Bare noen dager etter at Kroatia hadde sørget for at England ikke blir med i neste års fotball-EM, gikk Michael Owen ut og sa at ingen spillere på det kroatiske landslaget ville ha fått plass i det engelske laget.

Robert Prosinecki, tidligere Portsmouth-spiller og nåværende rådgiver til Kroatias landslagssjef Slaven Bilic, fnyser av påstanden.

- Jeg har lest Owens uttalelser, og det er bare et bevis for engelsk arroganse etter at vi scoret fem mål mot dem på to kamper, og sørget for at de må se neste års EM fra en lokal pub, sier Prosinecki til den kroatiske avisen Jutarnji List.

Han kontrer videre:

- Jeg er sikker på at Eduardo Da Silva og Mladen Petric er bedre spisser enn Michael Owen. Slik jeg kjenner Fabio Capello, er jeg sikker på at han ville ha valgt en av dem fremfor Michael Owen. De eneste engelske spillerne som er gode nok for Kroatia, er John Terry og Rio Ferdinand, sier Prosinecki.

Før han legger til:

- Men de må kanskje starte kampen på benken.

Kroatia og England møtes for øvrig også i kvalifiseringen til VM i 2010. Siste ord er derfor neppe sagt. Eller skrevet, for den saks skyld.

For flere fotballnyheter - klikk her
For flere sportsnyheter - klikk her

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster 2,- per melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere