RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et fantastisk resultat

Sist oppdatert:
Manchester United holder unna for Chelsea i gullthrilleren i Premier League.

MANCHESTER UNITED-SHEFFIELD UNITED 2-0:

Manchester United økte tirsdag ledelsen i Premier League til seks poeng da Sheffield United ble slått 2-0 på Old Trafford. Michael Carrick og Wayne Rooney scoret målene, og den skadeplagede serielederen trengte aldri å anstrenge seg veldig.

Carrick roet eventuelle nerver da han chippet over keeper til 1-0 allerede etter fire minutter. Pasningen kom fra Cristiano Ronaldo - trolig Premier Leagues beste spiller denne sesongen.

Fem minutter etter pause satte Wayne Rooney punktum med sin 13. scoring for sesongen. Han ble nydelig frispilt av Ryan Giggs, tok ned og la ballen til rette på ett touch, og dunket den så forbi Paddy Kenny i bortemålet. Rooney, som mange mener misser på for mange sjanser, er nå på 3. plass på toppscorerlista i Premier League.

- Alt handler om resultatet
- Av og til er 1-0 eller 2-0 et fantastisk resultat. I denne delen av sesongen handler alt om å få med seg resultat, sa Ryan Giggs til Sky Sports etter kampen.

- Sheffield United kom hit med en plan om å holde mange mann tilbake, men vårt tidligere mål ødela den. Vi spilte imidlertid ikke så godt som vi har gjort i det siste, og er glad for 2-0-målet. Nå må vi gjenta dette - skaffe oss et resultat - også i lørdagens kamp mot Middlesbrough, la han til.

Seieren kom imidlertid ikke uten bismak. Patrice Evra måtte forlate banen med skade allerede etter 20 minutter. Det sier sitt om skadeproblemene at serielederne spilte de siste 70 minuttene med kun to rene forsvarsspillere - samt reservekeeperen - på banen.

Ferdinand tilbake
Wes Brown og Gabriel Heinze var backer, mens midtbanespiller Darren Fletcher startet på høyreback. Kieran Richardson kom så inn da Evra ble skadet. Alex Fergusons trøst er at både Rio Ferdinand og Gary Neville er ventet tilbake i løpet av den neste uka.

Manager Alex Ferguson var fornøyd.

- Vi gjorde en profesjonell jobb, og i 2. omgang lot vi bare tiden jobbe for oss. Vi sparte oss litt, og jeg tror det var fornuftig. Vi tok ikke livet av oss selv i dag, sa han.

Han bekreftet at Evras skade vil undersøkes nærmere onsdag.

To store sjanser
Sheffield United hadde ikke altfor mye å komme med, men ble uansett snytt for et klart straffespark da Luton Shelton ble lagt i bakken av Gabriel Heinze sent i kampen. Michael Tonge skjøt også i tverrliggeren rett før slutt, men da var kampen allerede avgjort. Sheffield-laget blir dermed liggende på 17. plass - to poeng over nedrykksstreken.

PS: Ryan Giggs spilte sin 500. seriekamp tirsdag kveld.

Se her for kommende kamper
Se her for tabellen
Se her for toppscorerlista i Premier League

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere