RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Et lag som ikke oppfører seg sportslig

Foto: Ap / NTB scanpix
Sist oppdatert:
Cagliari-president raste etter kontroversiell Juventus-seier på overtid.

CAGLIARI - JUVENTUS 1-3:

Serieleder Juventus scoret to ganger på overtid fredag kveld da et Cagliari med ti spillere til slutt ble slått.

Torinoklubben måtte slite for å sikre seg tre poeng i bortekampen. Cagliari tok ledelsen fra straffemerket etter 16 minutters spill.

20 minutter ut i annen omgang ble hjemmelaget redusert til ti spillere da Davide Astori ble utvist for to gule kort.

Juventus presset på for utligning. Arturo Vidal brente først et straffespark, men Juve fikk betalt ved tidligere Cagliari-spiss Alessandro Matri ett kvarter før full tid.

Da det så ut til å gå mot poengdeling, ordnet Matri 2-1 to minutter på overtid. Tre minutter senere ble det 3-1 til Juventus ved Mirko Vucinic

Kritisk klubbpresident
Mange mente Juventus' andre scoring burde vært avblåst for en hands av Vidal.

- Dømmingen i kveld var virkelig dårlig. Laget la sjelen sin i kampen og vi kom hit med hodene våre hevet. Vi kan ikke klage, siden vi møtte et lag som ikke oppfører seg sportslig, sa Cagliaris klubbpresident Massimo Cellino ifølge nyhetsbyrået AP.

Oppgjøret ble spilt i Parma fordi Cagliaris hjemmebane ikke ble regnet som sikker nok for en så stor kamp.

Parma ligger over 78 mil unna Cagliari. Kun 41 «hjemmesupportere» reiste den lange veien fra Sardinia til fastlandet for å støtte sitt lag.

Massimo Cellino mente Juventus viste dårlig sportsånd ved å ikke imøtekomme Cagliaris ønske spille kampen hjemme på Sardinia.

- Jeg vil ikke være med på denne typen fotball lenger. Det gjør meg kvalm. Jeg trodde alt hadde endret seg, men isteden virker det som ting aldri forandrer seg, fortsatte Cellino.

Leder med ti
- Cagliari kommer alltid til å ha en plass i hjertet mitt. Det er klubben som fikk fart på karrieren min, og skaffet meg et navn. Så det kommer jeg alltid til å være takknemlig for, uttalte tomålsscorer Matri, som en slags trøst.

Juventus har ti poengs ledelse til Inter på andreplass, men forspranget kan bli kuttet til sju igjen hvis Inter slår Genoa lørdag.

I den andre kampen i serie A fredag vant Pescara 2-1 over Catania og klatret ut av nedrykkssonen. (NTB/Nettavisen)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere