*Nettavisen* Sport.

- Eto'o kan ødelegge lagmoralen

Foto: YouTube

Roberto Carlos advarer José Mourinho.

José Mourinho har gjort lite for å legge skjul på at han ikke er fornøyd med Romelu Lukaku, Fernando Torres og Demba Ba.

I Chelseas møte med Manchester United valgte portugiseren å starte kampen uten noen av sine tre angripere på banen.

Mot slutten av overgangsvinduet ble Samuel Eto'o hentet inn fra Anzji Makhatsjkala, mens Lukaku ble lånt ut til Everton.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Epsilon

- Setter seg selv først
Nå rykker tidligere spiller og trener i Anzji, Roberto Carlos, ut og advarer José Mourinho og Chelsea mot Eto'o. Dette til tross for at Mourinho opplagt kjenner kameruneren fra tiden i Inter.

- Det er en del av ham som setter seg selv foran spillergruppa, og det er veldig ødeleggende. Når en spiller er mer opptatt av at klubben henter venner av ham enn å spille, er det forvirrende og merkelig. I Anzji gjorde han alt annet enn å spille fotball, sier Roberto Carlos ifølge The Telegraph.

Til tross for disse krasse ordene, har 40-åringen også positive ting å si om Chelseas nye spiss.

- Jeg har kjent Eto'o siden jeg var 16 og siden den gang har han alltid vært en fyr jeg har likt godt. Han er et godt menneske.

- Han stresset meg
Det var imidlertid da brasilianeren fikk treneransvar for Eto'o at han innså at angrepsspilleren kunne by på trøbbel for lagmoralen.

- Da Eto'o kom til klubben, og med de pengesummene som var involvert, fikk jeg litt problemer med garderoben og måtte snakke med flere av de russiske spillerne for å forklare hvorfor Eto'o var der. Det kom et punkt da han prøvde å gjøre min jobb og ta kontroll over klubben og styringen fra Guus Hiddink.

- Vi snakket om én ting, men så gikk han til de andre spillerne og sa noe annet. Det stresset meg, og jeg advarte om at jeg kom til å dra derfra. Ingen trodde på meg ettersom jeg hadde en fireårskontrakt, men jeg ringte Anzji og kom til enighet med klubben om å avslutte samarbeidet.

Samuel Eto'o kan få sin debut for Chelsea mot Everton kommende helg. José Mourinhos menn har plukket sju poeng på de tre første kampene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.