RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Everton-fan røpet Riises lønn

Sist oppdatert:
Engelsk avis hevder at en Everton-supporter brøt seg inn i bilen til John Arne Riise.

Tidligere denne måneden dukket det opp en lønnslipp tilhørende John Arne Riise på et fanbasert engelsk nettsted. Den viste at 27-åringen tjente 139.000 pund i september 2006, inkludert bonuser. Med daværende kurs tilsvarer det nærmere 1,7 millioner kroner.

Etterforskes internt
Arbeidsgiver Liverpool bestemte seg for å etterforske hvordan denne lønnslippen havnet på internett.

Fredag skriver Daily Star at et rykte på Merseyside forteller at det trolig står en Everton-supporter bak.

Riise skal ha blitt oppdaget av en gruppe Everton-fans på en bar i byen. En av disse supporterne skal ha gått ut og brutt seg inn i bilen til Riise, sett en bunke lønnslipper og tatt bilder med sin mobiltelefon.

(artikkelen fortsetter)

Flere Liverpool-stjerner har opplevd innbrudd i sine hjem de siste årene. Pepe Reina, Jerzy Dudek, Peter Crouch og Daniel Agger har alle opplevd dette, ifølge Liverpool Echo. Liverpool som by har i flere år slitt med høy arbeidsledighet og kriminalitet.

John Arne Riise skal imidlertid ikke ha blitt utsatt for innbrudd.

Økonomitrøbbel
Den hardtskytende venstrebacken har slitt med å holde orden på økonomien de siste årene, og har pådratt seg betalingsanmerkninger. Disse er nå slettet, skrev NA24 tidligere denne uka.

Hans selskap Riise Invest AS gikk konkurs i slutten av mars, og kreves for om lag 15 millioner av Riise privat og Nordea.

Riise har samtidig rettet krav på til sammen 37,8 millioner mot sin tidligere agent Einar Baardsen, som tidligere i år ble slått personlig konkurs, og nå etterforskes av politiet i Rogaland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere